Stavanger Aftenblad

Madla vil detonere cupbomben

- Kristian Oftedal Kvendseth Stig Nilssen

FOTBALL: – Ikke umulig å slå ut Viking, sier Madla-sjefen etter oppsettet av 1. runde i cupen.

På Madla ble oppsettet mottatt med glede og forventnin­g. På forhånd hadde de håpet på Viking. Nå starter jobben med å skape en best mulig ramme rundt 1. rundekampe­n som spilles onsdag 18. april.

– Vi hadde håpet og regnet med at vi skulle møte Viking. Det er lenge siden forrige gang. Nå er vi bare glade. Vi skal lage et skikkelig arrangemen­t rundt kampen. Vi har allerede snakket litt om hva vi skal gjøre, sier Morten Tønnesen som er daglig leder i Madla IL.

A-laget spiller til daglig i 3. divisjon og får en fin, sportslig utfordring når Viking kommer på besøk.

– Det er ikke en umulig oppgave. Viking er naturligvi­s skyhøye favoritter, men vi spiller oppfylt. Nå varsler Slettebøe folkefest, og har planene klare.

– Det blir mye i sosiale medier, men dette blir rett og slett en «snakkis» blant alle i byen som liker fotball.

– Blir det cupbombe i Hålå? – Det kan skje. På en veldig god dag, og med litt flaks, sier Slettebøe.

Sandnes Ulf prøver igjen Sandnes Ulf er ikke kjent for sine bravader i cupen. Trener Bengt Saeternes har selv vunnet cupgull flere ganger i sin karriere som spiller og håper 2018 er året hvor det endelig skal lykkes for gaukene. De møter 3. divisjonsl­aget Sola på bortebane.

– Det er et greit oppsett. Sola pleier å ha en fin bane. Det er utrolig kjekt med cup så lenge du kommer videre fra 2. runde. Vi får prøve igjen, sier treneren vel vitende om at Sandnes Ulf pleier å bli slått ut før 3. runde.

Alle de lokale lagene er satt opp til å spille 1. runde onsdag 18. april.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway