Stavanger Aftenblad

Da Henrik fikk sin Liva

- Siv Helen Kvalvåg

FRIIDRETT: Lørdag ga Henrik Ingebrigts­en og Liva Eie Børkja hverandre sitt ja i Domkirken i Stavanger. Etterpå ventet en skikkelig bryllupsfe­st.

Vielsen startet klokken 13, og drøye tre kvarter senere kom det lykkelige paret ut på trappa. Pressen var ikke til stede i kirken.

Kjørte bort i Mercedes

Mange ville gratulere og ta bilder på Domkirkepl­assen, og paret tok seg god tid til alle, før de kjørte av gårde i en bryllupspy­ntet Mercedes. – Det føles bra. Alt gikk etter planen. Det er uvant å vaere nygift, sier Ingebrigts­en til Rogalands Avis.

Fridde i Oslo

Frieriet skjedde utenfor Operahuset i Oslo i juni i fjor. «Da jeg spurte, svarte hun heldigvis ja. Elsker deg», skrev Henrik Ingebrigts­en på sin Instagram-konto.

– Vi gikk en tur sammen på operataket i Oslo med barnevogn og meg på krykker. På toppen av taket stoppet vi opp, hun så en annen vei og jeg kastet krykkene og satte meg ned på ett kne, fortalte Ingebrigts­en til Aftenblade­t.

Han planlagt frieriet en god stund.

– Det tok litt tid å skaffe forlovelse­sringen. Jeg har vaert veldig bestemt på hvordan den skulle se ut. I tillegg har jeg tenkt over hvor frieriet skulle skje og hvordan det skulle vaere, forteller han. Og lørdag gikk de altså fra å vaere forlovet til å bli gift.

 ?? ANDERS MINGE ?? Alt gikk som planlagt da Henrik Ingebrigts­en giftet seg i Stavanger lørdag. Mange skuelystne hadde også møtt fram utenfor kirken for å gratulere brudeparet.
ANDERS MINGE Alt gikk som planlagt da Henrik Ingebrigts­en giftet seg i Stavanger lørdag. Mange skuelystne hadde også møtt fram utenfor kirken for å gratulere brudeparet.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway