Stavanger Aftenblad

Herbert Lundervold 70 år

-

Herbert Lundervold, Tananger, er 70 år 11. april.

Jubilanten er født i Stockholm. Da han var tre år gammel flyttet han til Haugesund hvor han vokste opp. I Haugesund møtte han Eldbjørg Marie som senere ble hans kone og som han fortsatt er gift med.

De giftet seg 7. juni i 1969 i Avaldsnes kirke, og etablerte seg først på Kampen i Stavanger og i Almennings­gata før de etter hvert flyttet inn i nybygget leilighet på Tjensvoll. Da barna var to og 10 år, flyttet familien til Tananger. Døtrene er gift i dag, og dermed har han også to svigersønn­er. Etter hvert har han også fått fem barnebarn. Han er morfar til tre jenter og to gutter. Han startet sin yrkeskarri­ere i Stavanger Forsikring som senere ble til Storebrand Forsikring. Etter hvert byttet han til SR-Bank. Der drev han hele tiden med salg av forsikring til bedrifter og der jobbet han til han ble pensjonist.

I tillegg til å vaere yrkesaktiv drev han med fiske, jakt og dykking. Han var også et aktivt medlem av Tananger Lions.

Han har nå vaert pensjonist i fem år, og tiden fylles med turer til Spana sammen med kona der han har feriehus. Han driver også med Tananger Havfiske AS som har startet etter å ha drømt om dette i mange år mens han ennå var yrkesaktiv.

Dagen blir feiret på Hummeren Hotell i Tananger sammen med familien søndag 15. april.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway