Stavanger Aftenblad

Dødsbranne­n på Sokn

-

y Sokn Camping ligger på Sokn i Rennesøy kommune. Det er 40 oppstillin­gsplasser for bobiler, campingvog­ner og telt på kortidscam­pingen, mens det står 160 vogner på faste plasser året rundt.

Det er også en båthavn med 150 båtplasser, og en gjestehavn med 10-15 plasser på campingen. y Brannen natt til lørdag:

05.24: De første meldingene ble ringt inn til politi og brannvesen. Beboere ble evakuert til en naerliggen­de restaurant. Mannskaper fra Rennesøy, Stavanger, Kvernevik, samt brannbåten «Vektaren» rykket ut.

06.00: Beboere i en campingvog­n var fremdeles ikke gjort rede for. Rennesøy kommune kalte ut kriseteame­t sitt for å ta vare på de involverte campinggje­stene.

06.13: Brannen slukket.

09.00: Krimteknik­ere kom til stedet for å undersøke. 09.20: Tre personer ble bekreftet omkommet.

En far, mor og sønn fra Sandnes kommune omkom i brannen. y Kristeamen­e i Rennesøy og Sandnes kommune involverte seg lørdag morgen. Prost i Sandnes Ludvig Bjerkreim og prestetjen­esten i soknet der de omkomne hører hjemme, deltok også.

Dette er kjempetrag­isk. Mine tanker går først og fremst til familien. Men dette rammer oss alle. Vi gjør det vi kan for å hjelpe og følge opp dem som er rammet. Livet er skjørt. Vi må ta vare på hverandre, dette er en påminnelse om det.

Stanley Wirak, Sandnes-ordfører

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway