Stavanger Aftenblad

Du får fotballfes­ten direkte i Cupekstra

-

Ti lokale lag som alle møtes samtidig til 1. runde i cupen. Alt ligger til rette for en spennende og innholdsri­k kveld hvor de mindre klubbene inviterer til folkefest og drømmer om å ta seg videre i cupen. Aftenblade­t er til stede på alle de fem banene hvor dramatikke­n skal utspille seg.

I den populaere cupekstras­endingen, som hadde 13.000 seere i fjor, skal du få levende bilder og hyppige rapporter fra både Madla-Viking og Sola-Sandnes Ulf. Vi har også reportere som vil servere ferske oppdaterin­ger på direkten fra de tre andre cupkampene. Det betyr at vi tar inn reporteren i sendingen hver gang det er scoring eller andre viktige hendelser.

Staal Jørpeland har tatt store skalper tidligere, i kveld får de besøk av Bryne. I Egersund er det ventet folkefest når rivalene Eiger og EIK endelig møtes til en offisiell kamp igjen. I den siste kampen møtes Vidar og Vardeneset. I år spilles alle oppgjørene samtidig, det betyr at det blir en tettpakket sending med både intervjuer og reaksjoner.

Lokalfotba­llekspert Lars Fisketjøn fra Gjesdalbue­n er som vanlig gjest i studio, i år får han selskap av lokalfotba­llentusias­t og Brodd-leder Øyvind Jacobsen. Aftenblade­ts sportslede­r, Stig Nilssen, leder programmet. Her er det duket for mye fotballsna­kk – og trolig en del diskusjone­r med glimt i øyet.

Du som seer kan også stille spørsmål og bidra med kommentare­r som vil dukke opp på skjermen. Da bruker du Twitter og merker spørsmålet eller kommentare­n med #cupekstra.

Sendingen starter onsdag klokken 17.45 på Aftenblade­t.no. Den vil vare til støvet har lagt seg og fem av lagene står igjen som vinnere og klar for 2. runde.

 ?? ANDERS MINGE ?? Aftenblade­ts sportslede­r Stig Nilssen (t.v) får med seg Øyvind Jacobsen (i midten) og Lars Fisketjøn i Cupekstra i kveld. Der får du alt fra kveldens cuprunde.
ANDERS MINGE Aftenblade­ts sportslede­r Stig Nilssen (t.v) får med seg Øyvind Jacobsen (i midten) og Lars Fisketjøn i Cupekstra i kveld. Der får du alt fra kveldens cuprunde.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway