Stavanger Aftenblad

Eva Liland 60 år

-

Eva Liland, Hillevåg, er 60 år 21. april.

Eva vokste opp på Storhaug med mor, far og to søstre. De flyttet senere til Stokka hvor hun tilbrakte mesteparte­n av sine barne- og ungdomsår.

Hun gikk på Bergeland VGS og ble utdannet dekoratør. Etter den tid etablerte hun seg på Strand og stiftet familie. Her var hun var aktiv som leder for ungdomsklu­bb, og jobbet i barnehage. Hun drev også et prosjekt i regi av NAV, kalt «Enslige forsørgere»’ hvor hun motiverte og hjalp kvinner ut i arbeid.

Interessen for mennesker og å vaere en motivator har alltid fulgt henne, og de siste 10 årene har hun jobbet i klesbutikk i Stavanger. Hun har vaert en god ansatt i Occo Paris, hvor hun har hjulpet mang en dame å finne rette antrekket, samtidig som hun gir det lille ekstra. Alltid blid og klar for en prat.

Hun er en god venn og en god nabo, hun er alltid der for de som trenger det. Hennes interesser består av hagearbeid og blomster, hun er en mester i å få ting til å blomstre, og trives godt med en god bok. Musikk, dans og maling har også ligget hennes hjerte naert. Hun har fem barn og ett barnebarn som alle er like begeistret for henne. Eva har alltid stilt opp for barna og gir 100% for familien. Venner opplever henne også som sprudlende, morsom og lojal.

Dagen feires storslagen­t med et godt utvalg venner, familie og naboer som gleder seg til å feire henne på lørdag.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway