Stavanger Aftenblad

EIK vil slippe seg løs mot Jerv

- Stig Nilssen

Egersund: EIK har fått en litt trøblete start på sesongen i 2. divisjon etter 0-1-tap mot både Vålerenga 2 og Vidar. De spilte 0-0 hjemme mot Bryne og står dermed med ett poeng etter tre kamper. I cupen avanserte de til 2. runde etter å ha slått naboen Eiger fra 4. divisjon 1-0 på bortebane.

Trener Olafur Örn Bjarnason er enig i at uttellinge­n foran mål har vaert for dårlig.

–Jeg er skuffet over poengfangs­ten, fotball handler om resultater. Men jeg hadde vaert mer bekymret dersom vi ikke produserte sjanser. I alle de tre seriekampe­ne har vi skapt flest sjanser. Det handler om å få hull på byllen, sier Bjarnason til Aftenblade­t.

Han ser på oppgjøret mot Jerv som en bonuskamp hvor spillerne kan slippe seg løs og forhåpentl­ig spille på seg selvtillit. Islendinge­n er også glad for at kampen kommer så tidlig etter helgens 0-1-tap for Vidar. Spillerne var langt nede og tomme etter den smellen. – Kjenner du på presset fra supportere og folk i Egersund?

– Ja, det er uten tvil et press her og litt misnøye. Men jeg tror de fleste som har sett kampene ser at vi jobber hardt og skaper sjanser. Selvfølgel­ig må vi prestere bedre framover og få uttelling også ganske kjapt, svarer Bjarnason.

1. divisjonsl­aget Jerv har heller ikke vunnet noen av de fire seriekampe­ne, tre uavgjorte og ett tap er fasiten for Grimstad-laget som trenes av Arne Sandstø.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway