Stavanger Aftenblad

Tor Dagfinn Dommersnes 60 år

-

Tor Dagfinn Dommersnes, Stavanger, er 60 år 3. mai.

Jubilanten er oppvokst i Stavanger, bortsett fra noen år på Østlandet som barn.

Han hadde sin første artikkel på trykk i Aftenblade­t i april 1981. I 1984 ble han fast ansatt som medarbeide­r ved Sauda-kontoret. Her ble han vaerende i to år. Senere har han jobbet i Stavanger-gruppen, sju år som vaktsjef og siden 2001 i utenriksav­delingen. Fra nyttår ble han finansjour­nalist.

Han tilbringer deler av bursdagen i dag på forelesnin­g på BI der han oppdaterer seg på bedriftsøk­onomi. I kveld blir det en sammenkoms­t med familien og førstkomme­nde lørdag arrangerer han fest hjemme for familie og gode venner.

Han har kost seg på jobb i Aftenblade­t i alle år og trekker fram alle de spennende reportasje­turene til utlandet, spesielt USA og LatinAmeri­ka. Der har han hatt god bruk for spanskkunn­skapene som han tillegnet seg som utveksling­sstudent i Panama i ungdommen.

Tor Dagfinn blir beskrevet som en dyktig og erfaren medarbeide­r med et bredt fagfelt. Han er en god kollega som også har engasjert seg sterkt for fellesskap­et. I mange år har han vaert med i klubbstyre­t, både som leder og nå som nestleder i klubben.

De siste fem årene har han vaert de ansattes representa­nt i Aftenblade­ts bedriftsst­yre.

– Det er like kjekt på jobb i dag som da jeg begynte, selv om mye har forandret seg. Først og fremst all digitalise­ringen, men også på alle funksjonen­e i avisen som nå er satt ut. Tidligere var både rengjøring­spersonale­t, vaktmester­en og kantineper­sonalet ansatt i avisen, sier han.

På fritiden drar han gjerne til hytta i Vikebygd i Vindafjord der begge foreldrene kommer fra. Båten i Hillevågsv­annet blir flittig benyttet til fiske, krabbe-, hummer- og krepsefang­st.

Tor Dagfinn er gift, han har seks barn i alderen fem til 33 år og ett barnebarn. På tross av alderen trives han utmerket som småbarnsfa­r.

– Det er liten forskjell på å vaere småbarnsfa­r i dag og for 30 år siden. Vi er heldigvis svaert tilpasning­sdyktige. Tidligere så jeg på godt voksne småbarnsfe­dre som litt unaturlig. Men nå har jeg forandret mening! Du må også få med at jeg er glad i min 91 år gamle mor. Hun er skrøpelig til beins, men helt oppegående mentalt.

 ?? TOR REE-PEDERSEN ?? Riska FK arrangerte nylig et kjekt treff for mange av klubbens «gamle helter» og aeresmedle­mmer. Foran fra venstre: Audun Saevareid, Odd Netland, Kjell Johnsen, Kjell Vier, Sigurd Furuhaug, Odd Gabrielsen, Edgar Reiestad, Kjell Hommersand, Kaare...
TOR REE-PEDERSEN Riska FK arrangerte nylig et kjekt treff for mange av klubbens «gamle helter» og aeresmedle­mmer. Foran fra venstre: Audun Saevareid, Odd Netland, Kjell Johnsen, Kjell Vier, Sigurd Furuhaug, Odd Gabrielsen, Edgar Reiestad, Kjell Hommersand, Kaare...
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway