Stavanger Aftenblad

Ståle Ravndal 70 år

-

Ståle Ravndal,

Kleppe, er 70 år

10. mai.

Han vokste opp én km sør for

Kleppekros­sen og har de siste 45 årene bodd én km nord for Kleppekros­sen.

Etter at han gikk av som AFPpensjon­ist i Stavanger Aftenblad for sju år siden, har han jobbet innen dagligvare­bransjen hos TFG.

Men 1. juni er det slutt på arbeidsliv­et for godt.

– Nå skal jeg bare nyte livet, trimme, reise til hytta på Svanes utenfor Egersund og finne på noen kreative turopplegg sammen med kone og venner. Et besøk til Brasil står også på planen, der har sønnen min etablert seg, sier Ståle Ravndal.

Før han begynte i Aftenblade­t i 1969, var han også innen Klepp Bilservice og A/S Norske Shell. Til sammen har han over 50 år som yrkesaktiv. I Aftenblade­t jobbet han ti år med abonnement og opplag, de neste ti ved Sandneskon­toret, før han kom til annonseavd­elingen i Stavanger i 1988. De neste seks årene var han salgssjef i A/S Fire Store i Oslo, før han kom tilbake til Stavanger og jobbet de siste to årene som seniorrådg­iver i HR-avdelingen. Han var også annonsesje­f i fem år. I tillegg til sitt daglige virke, represente­rte han også de ansatte i bedriftsst­yret og han var formann i funksjonae­rklubben, senere Presseansa­ttes Forbund.

Ståle Ravndal var en kreativ, arbeidsom, målbevisst og humørfylt kollega. I 1988 ble han tildelt Aftenblade­ts pris.

Jubilanten er gift med Wenche, har to barn, svigersønn og to barnebarn. På fritiden trives han godt i Frimurerlo­sjen i Stavanger der han også har tillitsver­v. Han koser seg også med hagearbeid og den store hagen på Kleppe gir rom for både nyttevekst­er og fritidsakt­iviteter.

Ståle Ravndal er glad i natur og kunst. En periode drev han galleri i Kleppekros­sen på hobbybasis sammen med en kollega. Han har også vaert styreleder for Jaeren folkehøgsk­ole og initiativt­aker til Markedsfør­ingsdagene i Stavanger.

Det siste året har vaert travelt for Ståle og kona. De har nemlig bygd hus i hagen og vaert sentrale i hele byggeprose­ssen. De er godt fornøyde med sluttresul­tatet og gleder seg til å feire 70-årsdagen i det nye huset.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway