Stavanger Aftenblad

Kathrine D. Middelthon 40 år

-

Kathrine D. Middelthon, Stavanger, er 40 år 10. mai.

Kahtrine er født og oppvokst i Sandal, sammen med mor Nina, far Bjørn og lillebror Kristian. På den tiden var dette på landet, så hun er vokst opp på familieste­det til Nina mellom epletraer og melkekuer.

Store Stokkavann­et var naermeste nabo. Stokkavann­et har vaert en del av livet; i barndommen­s fine somrer, undommens møteplass og voksenlive­ts mimreplass.

Etter studier i Newcastle, England og Wollongong, Australia – har det blitt prøvd ut flere karrierere­tninger. Alt fra eiendom til hobbybutik­k. Hun har forøvrig landet på å drive sin egen, fine lille, interiørsj­appe på Eiganes «Hennies Hus». Dette er hennes andre hjem. «Hennie» er etter hennes kjaere mormor, som gikk bort altfor tidlig og som var Kathrines ekstramor i oppveksten.

Kathrine bor i dag et sted mellom Eiganes og Sandal i et hus som har vaert et oppussings­prosjekt siden det ble kjøpt. Hun trives veldig godt med å gjøre hjemmet til et sted hun liker å bare vaere, så om dette innebaerer ny farge i stuen til hver sesong, så blir det sånn. Kathrine velger farger og Erik, mannen, maler.

Kathrine er interesser­t i hus hjem, land & strand, naert & fjernt. Hun er samfunnsen­gasjert lokalt og frivillig engasjert i Dråpen i Havet. Hun har selv reist til Hellas to ganger for å bistå Dråpen, det sier litt om hennes engasjemen­t, selv med tre aktive sønner hjemme. Hun er over gjennomsni­ttet opptatt av farger og interiør, ikke rart at dette også har blitt hennes karriere. Hun elsker å pusse opp – og hun og mannen gjør gjerne ALT selv.

Kathrine har vaert gift med sin Erik fra ungdommen, i 13 år. De har tre fine gutter; Johannes 11 år, Aksel 9 år og Heine 4 år. Hverdagen går mye med til å følge opp guttas fritidsakt­iviteter og sosiale liv

De har skapt et hjem som både store og små har lyst å komme til.

Selve dagen skal feires med (litt utvidet) familie på brunsj. Vennefeste­n blir spart til en fellesfeir­ing med Erik til høsten. Erik blir 40 i desember.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway