Stavanger Aftenblad

Mye uro onsdagsnat­ten

-

Politiet måtte rykke ut til flere ordensfors­tyrrelser natt til i går:

Stavanger 00.50: Gutt i tenårene anmeldt for drikking på offentlig sted. Bortvist fra sentrum

Stavanger 02.00: En person ble overfalt og ranet i Stavanger sentrum. Frastjålet flere eiendeler. Fornaermed­e ble ikke skadet. Det er søkt etter to gjerningsm­enn uten hell.Mann i 20 årene ble slått i hodet av en annen mann. Mistenkte forsvant fra stedet. Fornaermed­e ble kjørt til legevakt for sjekk.

Stavanger 02.00: En person ble overfalt og ranet i Stavanger sentrum. Frastjålet flere eiendeler. Fornaermed­e ble ikke skadet. Det er søkt etter to gjerningsm­enn uten hell.Mann i 20-årene bortvist fra utested grunnet ufin oppførsel i beruset tilstand. Fulgte ikke pålegget fra politiet og ble satt i arrest.

Stavanger 02.00: En person ble overfalt og ranet i Stavanger sentrum. Frastjålet flere eiendeler. Fornaermed­e ble ikke skadet. Det er søkt etter to gjerningsm­enn uten hell.Beruset mann i slutten av 30-årene bortvist fra sentrum på grun av ufin oppførsel. Fulgte ike pålegget og ble satt i arresten.

Stavanger 01.50: Tenåring slått i ansiktet av en mann i 30-årene. Politiet har avhørt fornaermed­e.

Stavanger 02.00: En person ble overfalt og ranet i Stavanger sentrum. Frastjålet flere eiendeler. Fornaermed­e ble ikke skadet. Det er søkt etter to gjerningsm­enn uten hell.

Stavanger 02.50: En mann i slutten 20-årene ble tatt med mindre mengder narkotika og kniv etter at en narkotikah­und marekerte på han.

Stavanger 04.25: En russebuss ble stanset i Tjensvollk­rysset. Bussen var registrert for 21 personer men 58 personer befant seg i bussen. Sjåføren, en mann i 40-årene, fikk førerkorte­t beslaglagt. Han samtykket ikke til førerkortb­eslaget.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway