Stavanger Aftenblad

Ole Gunnar Solskjaer følger Leo Østigård tett

- Kjetil Flygind kjetil.flygind@aftenblade­t.no

Leo Østigård har imponert i Vikings midtforsva­r. Og 18-åringen som er utlånt fra Molde følges tett av Ole Gunnar Solskjaer.

– Så langt har dette utlånet fungert som det skulle. Leo får kjempegod erfaring med mye spilletid for en stor klubb med forventnin­gspress internt og fra en stor supporters­kare. Han er en viktig brikke i laget og må prestere hver gang. Vi holder dialog med Leo og Viking om videre plan etter sommeren, sier Solskjaer til Aftenblade­t.

Spilleren kan bli hentet tilbake til Molde i sommerens overgangsv­indu hvis Molde selger en midtstoppe­r. Da får i så fall Viking 14 dagers varsel. Østigård sier han selv ønsker å fullføre sesongen i Viking framfor å sitte på benken i Molde.

– Jeg trives godt og har funnet meg godt til rette i byen. Jeg har mange gode kompiser og koser meg med å spille fotball. Spesielt når jeg får spille så mye som jeg gjør. Jeg vet ikke hva som skjer, det får vaere opp til Molde. Men jeg liker ikke å sitte på benken. Om jeg skal hjem til Molde for å sitte på benken, så er ikke det aktuelt. Da vil jeg heller vaere her og spille. Jeg er ikke en spiller som liker å sitte på benken, slår Østigård fast.

– Alle kampene/involverin­gene hans blir fulgt enten live eller på analysever­ktøy som vi har her. Vi vet hva han står for og så langt har han tatt dette nivået som ventet. Pluss at vi alle her oppe vet hvilken ledertype han er og allerede er blitt i Viking også, sier Solskjaer.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway