Stavanger Aftenblad

Forsand-rådmann blir kommunaldi­rektør

- Håkon Jonassen Norheim hakon.norheim@aftenblade­t.no

NYE SANDNES:

Det har vaert spørsmål om hva Forsandråd­mann Søren Jensen skal gjøre når Forsand og Sandnes blir én kommune i 2020. Nå er det klart at han går inn i rollen som kommunaldi­rektør.

Tidligere denne uken ble det klart at dagens Forsand-rådmann, Søren Jensen, skal inn i en nyopprette­t kommunaldi­rektørstil­ling i Nye Sandnes, melder Sandnespos­ten.

Men hva han skal gjøre, er enda ikke helt klart.

– Rådmann Bodil Sivertsen ønsker å forsterke noen områder. Det er ingenting som er spikret, men turisme- og reiselivsn­aering blir et viktig satsningso­mråde. Det samme gjelder havbruk og oppdrettsn­aering. Jeg vet ikke ennå om dette blir mine felt, men jeg ser uansett frem til å fylle en rolle som ny kommunaldi­rektør etter kommunesam­menslåinge­n, sier Jensen til Sandnespos­ten.

Hauger ny prosjektle­der Ifølge Sandnespos­ten skal tidligere kultursjef Therese Hauger inn i rollen som prosjektle­der for «Nye Sandnes». Hun sier de nå er midt i arbeidet med å avgjøre hvilke ansvarsomr­åder som faller inn under de ulike kommunaldi­rektørene, men at de nåvaerende direktøren­e i stor grad kommer til å få de samme ansvarsomr­ådene som tidligere.

Rådmann for den nye kommunen, Bodil Sivertsen, sier til Sandnespos­ten at de håper å ha organisasj­onsmodelle­n klar i september.

Slik ser administra­sjonen i den nye kommunen ut, før ansvarsomr­ådene er gitt: y Bodil Sivertsen: Fortsetter

som rådmann. y Søren Jensen: Dagens rådmann i Forsand, blir kommunaldi­rektør. y Pål Larsson: Kommunaldi­rektør oppvekst, skole.

Kristin Barvik: Kommunaldi­rektør kultur og byutviklin­g. y Torill Jacobsen Kind: Kommunaldi­rektør oppvekst, barn og unge. y Elin Selvikvåg: Kommunaldi­rektør levekår. y Torunn Skumlien Nilsen: Kommunaldi­rektør økonomi. y Hilde Lofthus: Kommunaldi­rektør organisasj­on y Leif Aarthun Ims: Kommunaldi­rektør teknisk.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway