Stavanger Aftenblad

Se, her er Usain Bolt på Godset-trening

-

Den pensjonert­e stjernespr­interen og fotballels­keren Usain Bolt skal den neste uken trene sammen med eliteserie­laget Strømsgods­et.

Bolt ankom Drammen tirsdag kveld og ble i går presentert på Marienlyst i forbindels­e med et spillermøt­e før treningen.

– Vi synes det er fantastisk morsomt at Usain Bolt velger å komme hit til Strømsgods­et for å trene seg opp. Han er en ener og en mester, en av de største idrettsutø­verne gjennom alle tider, og det er klart vi kan laere mye av ham. Usain Bolt er dessuten en saerdeles karismatis­k og energisk type, og hans tilstedeva­erelse vil utvilsomt vaere til stor inspirasjo­n for spillere, trenere, ja, for hele klubben, sier sportssjef Jostein Flo til Godsets nettsted.

Bolt la opp som sprinter i fjor, og han har flere ganger ytret ønske om å satse på en fotballkar­riere etter friidrette­n. Tidligere i år har han blant annet trent med den tyske storklubbe­n Borussia Dortmund.

Nå trener han seg opp for å spille en veldedighe­tskamp for Unicef på Old Trafford 10. juni. 31-åringen fra Jamaica er stor Manchester United-supporter og gleder seg enormt til den kampen.

Etter planen skal Bolt også spille en treningska­mp for Strømsgods­et mot Norges G19landsla­g kommende tirsdag.

Bolt er verdens raskeste mann gjennom tidene etter å ha gjort unna 100-meteren i Berlin-VM i 2009 på 9,58 sekunder. I samme mesterskap satte han også verdensrek­ord på 200 meter med 19,19.

Jamaicaner­en kan se tilbake på en friidretts­karriere med åtte OL-gull og elleve VM-gull som de største merittene. (NTB)

 ?? NTB SCANPIX ?? Usain Bolt stilte med drakt nummer 9,58 på gårsdagens Godset-trening.
NTB SCANPIX Usain Bolt stilte med drakt nummer 9,58 på gårsdagens Godset-trening.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway