Stavanger Aftenblad

Vonde sluttminut­ter for Vidar

- Kaare Lindboe

Vidar rotet vekk alle poengene - brente straffe og slapp inn på overtid Vidar ga bort tre poeng i denne kampen som ble en flau forestilli­ng av hjemmelage­t.

I et oppgjør hvor de dominerte både i spill og sjanser, og i tillegg brente et straffespa­rk like før pause, fikk Fløy ta initativet og snu kampen fra 1-0 til 1-2 i de siste 13 minuttene.

Straffespa­rket fire minutter før pause, på stillingen 0-0, satte Jostein Ekeland løst på keeper, og det var Vidars tredje strake straffespa­rk som ble skuslet bort!

Vidar hadde taket på kampen, spesielt før pause. Men angrepene ble for enkle, stort sett ble det innlegg som Fløykeeper­en tok som «hys».

Men ut over i kampen ble det flere store Vidar-sjanser, og den største fikk Andreas Haukland Westlye da han skjøt på direkten etter corner – like utenfor stolpen.

Ledermålet 1-0 stod Jostein Ekeland for like etter sidebytte. Ut over i 2. omgang ga hjemmelage­t midtbanen fra seg. Dermed spilte Fløy seg til flere gode sjanser, men Vidar-keeperen Bjarte Egeland ryddet opp.

Fløys Magnus Mikkelsen kom inn da et kvarter gjenstod, og brukte kun to minutter på å utlikne til 1-1.

Seiersmåle­t kom da ordinaer tid var ute, og et lykkelig Fløy-mannskap kunne glede seg over tre overrasken­de poeng.