Stavanger Aftenblad

Ildsjelpri­s til Sigrid Marie Baekholt

-

HEDRET: Årets ildsjelpri­s går i år til Sigrid Marie Baekholt. Hun får diplom og 5000 kroner for sin innsats for barn, unge, eldre, foreldre og innvandrer­e.

Baekholt er leder av Storhaug Frivilligh­etssentral og har opp gjennom årene gjort en stor innsats for barn, unge, eldre, foreldre og innvandrer­e.

Hun er redaktør av Storhaug Bydelsavis og er sterkt engasjert i det som skjer i bydelen. Hun lytter til det folk har på hjertet og gjør noe med det.

Hun er opptatt av levekårslø­ftet og har stor omsorg for de som trenger det meset, et løft, hjelp eller blit sett.

Sigrid er i seg selv et kontaktsen­ter. Har noen noe på hjertet, er det bare å gå til henne. Hun er en pådriver og flink til å dra i gang tiltak. Sigrid har et stort kontaktnet­t og gjennom Bydelsavis­a er hun et talerør for folket, har stor interesse for folk og kan Storhaug sin historie.

Sigrid er ikke så kjent i bybildet, men på Storhaug vet mange godt hvem hun er. Hun fortjener ildsjelpri­sen for at hun engasjerer seg i tiltak og folk, er en pådriver og et samfunnsen­gasjert menneske, med et stort hjerte for det som spesielt rører seg på Storhaug, men også i Stavanger.

Sparebanks­tiftelsen SR-Bank har delt ut ildsjelpri­s siden 2013. Prisen skal synliggjør­e innsatsen og entusiasme­n som enkeltpers­oner har gjort for lag og foreninger i lokalsamfu­nnet.

 ??  ?? Her får Sigrid Marie Baekholt Ildsjelpri­sen som består av et kunstbilde og 25.000 kroner av Elisabeth Gilje Pedersen i SR-Bank.
Her får Sigrid Marie Baekholt Ildsjelpri­sen som består av et kunstbilde og 25.000 kroner av Elisabeth Gilje Pedersen i SR-Bank.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway