Stavanger Aftenblad

Helene Karin Berger Holst er død

-

Vår kjaere venninne, Helene Karin Berger Holst, «Belle Helene», har forlatt oss etter vel ett års opphold på Stokka somatiske sykehjem i Stavanger. Hun var den snilleste og mest generøse person man kan tenke seg. Hun var alltid positiv, hjelpsom og en fremragend­e lytter. Hun var også en veldig raus person som alltid tenkte på andres ve og vel.

Helene ble født i Amerika, men familien flyttet hjem til Norge der hun vokste opp i Halden sammen med to brødre. Etter at hun ble voksen, jobbet hun en tid på hotell i Oslo, før hun ble ansatt i Braathens S.A.F.E. som flyvertinn­e og stasjonert i Stavanger. Hun var dyktig i jobben og veldig godt likt av både sjefen og de ansatte. Da hun sluttet etter mange år ble hun overrakt gullklokka av selveste Ludvig Braathen.

Hun var utrolig flink med farger, og yndlingsfa­rgen var kongeblå. Spesielt var hun flink til å sette sammen de forskjelli­ge fargene. Det vitnet både klesdrakte­n og leilighete­n hennes om.

Vi venninnene gledet oss alltid til å bli invitert til middag ved det blå spiseborde­t. Det var utsøkt pyntet med lys og blomster. Helene var også en fremragend­e kokk. Det gjorde jo stunden ekstra spesiell.

Vi vil alltid minnes den gode og trofaste venninnen vår og lyser fred over hennes minne.

Synnøve Voldberg Moe, Margareth Hauge, Lovise Kraggerud, Elisabeth Holtlien, Gerd-Marit Mjølnerød, Kari Devold Midtun

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway