Stavanger Aftenblad

– Sandnes Ulf er en helt annen motstander enn Viking

- Stig Nilssen

FOTBALL: Det ble litt verbal temperatur etter at Aalesund slo Viking 2-0 nylig. Trener Lars Bohinen mener kampen mot Sandnes Ulf er annerledes.

Bohinen erkjente overfor Aftenblade­t at de spilte kynisk og bevisst dro ut tiden mot Viking. Treneren for serieleder­en i 1. divisjon tror ikke det blir noen reprise når laget søndag kommer til bortekampe­n mot Sandnes Ulf.

– Dette blir en annen kamp, Sandnes Ulf er en helt annen motstander enn Viking. Vi anser kanskje Viking som den sterkeste til å hindre Aalesund i å oppnå våre mål. I utgangspun­ktet er Viking et bedre lag enn Sandnes Ulf, selv om også dette er en toppkamp, påpeker Bohinen overfor Aftenblade­t.

– Så det blir ikke mer kynisme, uthaling av tid og på ny dra ned tempoet i kampen mot Sandnes Ulf..?

– Jeg skal ikke si hva vi har tenkt å gjøre, vi har forskjelli­ge innganger til hver kamp. Nå skal vi spille på gras mot et lag som har tre tap rad og som er litt usikre på seg selv, men som garantert er revansjesu­gne. Jeg forventer at aggressivt og tøft Sandnes Ulf-lag, svarer Bohinen.

Aalesund ser ut til å ha grepet rundt én av de to plassene som gir direkte opprykk, de topper tabellen i 1. divisjon med 26 poeng etter 12 spilte serierunde­r. Etter to overrasken­de tap, hjemme mot HamKam og borte mot Nest-Sotra, var de tilbake med seier over Ull/Kisa i siste serierunde.

Klubben har også stilt midler til disposisjo­n slik at Bohinen kan forsterke laget med tre spillere i sommer. Aalesund-treneren innser at det er et privilegiu­m å forsterke en tropp halvveis i sesongen. Viking har fått nei fra fotballfor­bundet til å bruke penger på spillere, Sandnes Ulf er i rød sone og kan ikke forsterke.

– Vi har en vesentlig tynnere tropp enn Viking, vi har bare 17 utespiller­e. Dessuten tror jeg ikke noe på at Viking ikke får forsterket laget i sommer, de får alltid til noe. Det samme gjelder Sogndal, de har midler, påpeker Bohinen om de tre topplagene og kampen om de to plassene som gir direkte opprykk.

 ?? CARINA JOHANSEN ?? Aalesund-trener Lars Bohinen tror han møter et Sandnes Ulf-lag som er usikre på seg selv etter tre strake tap.
CARINA JOHANSEN Aalesund-trener Lars Bohinen tror han møter et Sandnes Ulf-lag som er usikre på seg selv etter tre strake tap.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway