Stavanger Aftenblad

Salte og Hallam settes ut av Viking-troppen

- Stig Nilssen stig.nilssen@aftenblade­t.no

I formiddag flyr Vikingtrop­pen til Bergen og møtet med Nest-Sotra. Tord Salte og Jordan Hallam er satt ut av troppen og blir hjemme. Det betyr at det blir endringer på laget som tapte 0-1 borte mot Sogndal sist. Rasmus Martinsen og Zymer Bytyqi er tilbake i troppen.

– Vi har tatt ut troppen litt ut fra hvilke typer vi trenger mot Nest-Sotra og formen spillerne er i, forklarer assistentt­rener Morten Jensen overfor Aftenblade­t.

Etter en god start på sesongen, har Viking tapte de tre siste seriekampe­ne. De har fortsatt god kontakt i toppen av tabellen og hengekampe­n hjemme mot Florø i bakhånd. Lørdagens motstander, nyopprykke­de Nest-Sotra, slo Aalesund 1-0 hjemme i nest siste serierunde.

– De er et godt hjemmelag, og ikke like kyniske som flere av de andre lagene vi har møtt. Det passer oss bra. Men de som tror det bare er å dra til Sotra og hente tre poeng, tar feil. Når det er sagt, bare tre poeng er godt nok for oss, påpeker Jensen.

– Alle lag har hatt sine perioder hvor ikke alt har fungert. Det viser igjen på tabellen hvor det er så utrolig tett. Nå gjelder det bare å komme på vinnerspor­et igjen, så vil i vaere i en god posisjon når halve serien er spilt, sier Vikingtren­er Bjarne Berntsen i den siste episoden av «Viking – veien tilbake», en fersk episode du nå kan se på Aftenblade­t.no.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway