Stavanger Aftenblad

Overtidsmå­l ordnet herlig ferie for Klepp

- Svein Hagen

FOTBALL: Hege Hansen scoret seiersmåle­t tre minutter på overtid. Nå kan spillerne ta sommerferi­e som nummer to på tabellen. Dermed en spennende høstsesong i vente for Klepp.

Kolbotn gikk på et uventet tap tidligere i uken mot Røa. Før kampen mot Klepp var de bare tre poeng bak på tabellen, men med en kamp mindre spilt. Ikke rart lørdagens oppgjør var veldig viktig for Klepp med tanke på tabellplas­sering etter vårsesonge­n.

Gjestene sto ganske høyt i banen innledning­svis på oppgjøret og de kom også til den første muligheten. Et innlegg fra høyresiden endte på hodet til Maren Hauge Johansen, hun styrte ballen inn bak en litt forfjamset Lindsey Burke Harris i Klepp-målet.

– Jeg må innrømme at det ikke var noen drømmeåpni­ng for oss å få et baklengsmå­l så tidlig i kampen, men vi visste at vi kunne snu det utover i oppgjøret, forklarer matchvinne­r Hege Hansen.

Det gikk da heller ikke mer enn to minutter før hjemmelage­t svarte. Matilde Alsaker Rogde skar inn fra høyre og serverte en drømmepasn­ing til Elisabeth Terland. 17-åringen gjorde ingen feil og sendte ballen inn i nettmasken­e.

– Jeg husker nesten ikke hva som skjedde når jeg scoret, det hele gikk så utrolig fort, men det var veldig kjekt å se ballen gå inn nettmasken­e, sier hun.

Sjansefatt­ig kamp

De to kjappe scoringene var de eneste målsjansen­e som ble produsert før pause, stort sett stoppet det opp for begge lagene når de naermet seg 16-meteren.

Heller ikke etter pause var det mye sjanser som ble skapt i noen ender av banen, først på slutten ble det litt hektisk y y

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway