Stavanger Aftenblad

Ronaldos boligjakt i Torino, brutte avtaler, egostempel og Neymar-flørt

- Marius Dahl

FOTBALL: Den spanske storavisen Marca tegner et bilde av et brutt kjaerlighe­tsforhold mellom Cristiano Ronaldo og Real Madrid. Nå er en av verdens beste spillere på vei

til Juventus.

I skrivende stund har Marca seks toppsaker om det som kan bli sommerens store overgang i fotballen.

Cristiano Ronaldo er på vei bort fra Real Madrid, der har han vunnet trofeer på løpende bånd og risset sitt navn inn i stein med tre Mesterliga-titler på rad. Nå hevder den spanske storavisen at den portugisis­ke superstjer­nen naermer seg Italia, Serie A og Juventus.

Neymar-rykter

–Ronaldo er flaggbaere­ren til den moderne gullaldere­n til klubben og nå ser det ut til at han forlater Bernabeu etter ni år, skriver velinforme­rte Jesús Sánchez i Marca.

Mens Real Madrids nummer 7 håvet inn det gjeveste trofeet år etter år, skal holdningen internt i klubben ha vaert at egoet til Ronaldo skal ha vaert stort. Det skal ha ført til at de heller vurderte å hente Neymar til den spanske hovedstade­n.

– Forholdet er ødelagt

I tillegg skal forholdet mellom Ronaldo og klubbpresi­dent Florentino Pérez vaere kjølig. Blant annet skal Perez skal ha lovet Ronaldo gull og grønne skoger etter finaleseie­r over Juventus i Cardiff i fjor vår, en avtale som aldri ble konkret.

Ronaldo savnet også støtte fra klubben etter skattesmel­len han opplevde i 2016, på lik linje med støtten Lionel Messi fikk i Barcelona. Også flere grunner listes opp.

I mange år har Messi og Ronaldo vaert de ubestridt beste. Var dette starten på et tronskifte?

– Alt dette har bidratt til å bryte ned forholdet mellom Ronaldo og Perez, som nå er ødelagt, skriver Sanchez.

Samme mann skriver også at Ronaldo skal se på bolig i Torino, der det italienske storlaget holder til.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway