Stavanger Aftenblad

Vetle Myhre virker mest aktuell for Bryne

- Svein Hagen

FOTBALL: Vetle Myhre bøtter inn mål i fjerdedivi­sjon for Riska. I høst tyder alt på at han blir Bryne-spiller. Men han skal i møte med Sandnes Ulf i dag.

Vetle Myhre har blitt invitert til å trene med både Bryne og Sandnes Ulf før høstsesong­en tar til igjen. I dagens treningska­mp var han ikledd Bryne-drakten den ene omgangen han spilte. Selv er han ikke helt sikker på hva som skjer videre.

– Jeg har trent noen økter med Bryne denne uken, og hatt samtaler med dem. Vi skal ha nye samtaler etter denne treningska­mpen, så blir kanskje litt mer klarlagt etter det, sier han.

Han legger ikke skjul på at en tung jobb som murer er en utfordring i forhold til tid til satsing på høyere nivå enn spill i fjerdedivi­sjon med Riska.

– I Bryne er i alle fall alle treningene om ettermidda­gen, så i tilfelle det skulle bli aktuelt med spill her ute, så trenger jeg ikke så veldig mye fri fra jobben. Men det kan fort bli en slitsom hverdag med jobb, trening på Bryne og familieliv, forklarer han.

Fått godt inntrykk av Bryne Han har selv spilt for Sandnes Ulf tidligere, og visste i så henseende at nivået på Bryne og Sandnes Ulf var en del høyere enn det han spiller på til daglig.

– Jeg ble likevel ikke skremt av nivået den ene omgangen jeg spilte her i denne kampen. Tror fort jeg kan tilpasse meg det med litt mer trening, understrek­er Vetle Myhre.

Planen er han skal i møte med Sandnes Ulf også i morgen, men han har ikke gjort seg opp noen formening om hva han skal velge.

– Jeg har i alle fall fått et veldig godt inntrykk av Bryne den lille tiden jeg har trent med dem. Jeg regner med at mye blir klarlagt i løpet av et par dager, sier han.

Sandnes Ulf-trener Bengt Saeternes vet lite om hva det blir til med Vetle Myhre og spill videre utover høsten.

- Vi hadde jo invitert ham til å trene med Sandnes, men han har tydeligvis trent med Bryne og spilte denne treningska­mpen for de mot oss. Vi skal ha et møte med ham mandag, men for meg virker det som om han blir Bryne-spiller fremover, forklarer Saeternes.

Ferieprege­t kamp

Han fikk se en meget ferieprege­t treningska­mp hvor scoringen til Erixon Danso på tampen var den eneste i kampen.

– Vi har bare hatt to treninger etter ferien, og det var tydelig at det var en stund siden spillerne hadde spilt en kamp. De ble regelrett trøtte utover i varmen, sier han.

– Samtidig fikk vi et greit utbytte av denne kampen på en fantastisk flott grasbane her på Bryne, understrek­er Sandnes Ulf-treneren.

Han håper også på at klubben kan få inn en ny spiller før i løpet av uken, en spiller som kan vaere klar til borteoppgj­øret mot Aalesund neste søndag.

– Vi satser på at ting ordner seg ganske kjapt, det er i alle fall klart at vi trenger en spiller til med flere ute med skader, forklarer han.

Vi hadde jo invitert ham til å trene med Sandnes, men han har tydeligvis trent med Bryne.

Sandnes Ulf-trener Bengt Saeternes

 ?? SVEIN HAGEN ?? Vetle Myhre viste seg fram i Bryne-drakten i treningska­mpen mot Sandnes Ulf. Her er han i den duell med Axel Kryger.
SVEIN HAGEN Vetle Myhre viste seg fram i Bryne-drakten i treningska­mpen mot Sandnes Ulf. Her er han i den duell med Axel Kryger.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway