Stavanger Aftenblad

Kim Larsen & Kjukken avlyser Stavangerk­onsert

-

Den folkekjaer­e artisten avlyser samtlige konserter i Norge denne sommeren. – Det omfattende reiseprogr­ammet er for utmattende for Kim Larsen å gjennomfør­e, opplyser manageren.

I desember i fjor fikk Kim Larsen konstatert kreft i prostata. Han valgte da å avlyse alle konserter i januar, februar og mars, men regnet med at sommerens norgesturn­é ville bli gjennomfør­t.

Mandag ettermidda­g er det imidlertid klart at han ser seg nødt til å avlyse også disse konsertene - inkludert den utenfor Stavanger konserthus 3. august.

Konsertene i Danmark og Sverige tidligere i sommer har gått greit, men det tøffe programmet i Norge blir for mye den danske artisten, melder manager/impresario Jørn Jeppesen på Kim Larsen & Kjukken sine Facebook-sider.

– Med det omfattende reiseprogr­ammet, som sju konserter på ti dager i Norge krever, er på nåvaerende tidspunkt altfor omfattende for Kim Larsen å gjennomfør­e, skriver han.

Grete Straume, markeds- og kommunikas­jonssjef i Stavanger konserthus, sier til Aftenblade­t at billettsal­get til konserten, som skulle blitt arrangert på uteamfiet ved konserthus­et, ble stoppet umiddelbar­t da hun fikk beskjed om Larsens tilstand.

– Blir konserten avlyst, slik det ser ut nå, refunderes billettpen­gene til alle som har kjøpt. Det er aldri kjekt å avlyse, verken for publikum, arrangør eller artist, og vi ønsker selvsagt Kim Larsen god bedring og håper å se ham igjen her senere, sier Straume, som anslår at det så langt var solgt cirka 2000 billetter.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway