Stavanger Aftenblad

Mann omkom i bilulykke på Hellvik

- Julie Teresa Olsen julie.teresa.olsen@aftenblade­t.no

EIGERSUND: En 85 år gammel mann omkom av skadene han pådro seg i en front mot frontkolli­sjon på Hellvik lørdag.

En 85 år gammel mann og en 81 år gammel kvinne ble fløyet til Stavanger universite­tssykehus med alvorlige skader etter ulykken på FV. 44 ved Hellvik lørdag ettermidda­g. De to satt i samme bil da ulykken skjedde.

Lørdag kveld melder Stavanger universite­tssykehus at den 85 år gamle mannen døde av skadene. Pårørende er varslet. Den 81 år gamle kvinnen er kritisk skadet. Tilstanden er ustabil.

Klokken 16.23 lørdag ettermidda­g fikk politiet melding om en kjedekolli­sjon på FV. 44 Jaerveien ved Hellvik. Minst tre biler var involvert i ulykken.

– Den første meldingen gikk ut på at flere personer satt delvis fastklemt i bilene. Luftambula­nse og Sea Kingheliko­pteret har hentet de to som er alvorlig skadet, sier operasjons­leder Toralv Skårland i Sør-Vest politidist­rikt.

Veien ble umiddelbar­t stengt like etter ulykken. Klokken 19.30 er et felt åpent og det pågår manuell dirigering på stedet.

– En bil har kommet over i motsatt kjørefelt og krasjet inn i fronten på den motgående bilen hvor det eldre ekteparet satt. I forlengels­en av hendelsen, har en tredje bil kjørt inn i bilen deres bakfra, forklarer operasjons­leder.

En 56 år gammel mann og en 25 år gammel mann, sjåfør i hver sin bil, ble brakt til sykehuset med ambulanse. Den 56 år gamle mannen er alvorlig skadet, tilstanden er stabil. Den andre sjåføren betegnes som lettere skadet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway