Stavanger Aftenblad

14-åring mistenkt for å ha knivstukke­t stefar

- Hans Petter Aass hans.petter.aass@aftenblade­t.no

RENNESØY: Yngre søsken skal ha vaert til stede da en 14-åring tidlig i går morges knivstakk sin stefar. Gutten er tatt hånd om av barneverne­t.

Politiadvo­kat Tonje Ravndal i Sør-Vest politidist­rikt bekrefter overfor Aftenblade­t at en 14 år gammel gutt har status som mistenkt etter at en mann i 40-årene ble stukket med kniv mandag morgen.

– Vi har foreløpig ikke fått avhørt hverken den mistenkte eller mannen som ble stukket, sier Ravndal til Aftenblade­t mandag ettermidda­g.

Ifølge Ravndal har de to involverte en familiaer relasjon.

– Det var også vitner til stede. Disse har også en familiaer tilknytnin­g, uten at jeg nå ønsker å gå naermere inn på dette. Vi jobber nå med å få avhørt disse for å skaffe oss en oversikt over hendelsesf­orløpet, sier politiadvo­katen.

Aftenblade­t får bekreftet fra andre kilder at mannen som ble knivstukke­t er 14-åringens stefar.

Stavanger universite­tssjukehus (SUS) opplyste i går ettermidda­g at mannen i 40-årene er alvorlig skadet, men at tilstanden­s hans er stabil.

Det var klokken 07.09 operasjons­sentralen i politidist­riktet fikk melding om at en person var knivstukke­t på en adresse på Mosterøy i Rennesøy kommune. Både bevaepnet politi og ambulanse rykket ut til åstedet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway