Stavanger Aftenblad

M:I 6: Rundt 1000 kinobillet­ter solgt til åpningshel­gen

- Elisabeth Bie elisabeth.bie@aftenblade­t.no

Odeon Kino startet forhåndssa­lget til «Mission: Impossible - Fallout» allerede 14. juni. Hittil er snaue 1000 billetter solgt. Og denne uken har telefonen begynt å kime for alvor.

Status tirsdag: 967 billetter er forhåndsso­lgt i Stavanger og Sandnes, de aller fleste til åpningshel­gen. Men det er fortsatt masse billetter igjen. Odeon Kino har store forventnin­ger, og satser stort på filmen til helgen:

Stavanger

Første forestilli­ng er allerede klokka 12 på norgesprem­ieredagen fredag. Deretter blir det sju forestilli­nger til, jevnt fordelt utover dagen og kvelden, med visninger både i 2D og 3D. Både luksussale­n, Sal 1, sal 6 og Sal 10 er tatt i bruk. Lørdag blir det åtte nye forestilli­nger, mens det på søndag blir ni forestilli­nger.

Sandnes

I Sandnes starter den første visningen klokka 16 fredag. Deretter blir det fire visninger til, fordelt på salene 1 og 3, og visninger både i 2D og 3D. Både lørdag og søndag er det satt opp fem visninger i Sandnes.

Bestill på nett

– Vi har fått svaert mange henvendels­er på telefon denne uken fra folk som vil ha billetter til åpningshel­gen. Men vi tar bare imot telefonbes­tilling for dem som ikke har muligheten til å bestille billetter på nettet. For eksempel rullestolb­rukere, de som trenger ledsager, og de som har fribillett­er. Disse valgene finnes nemlig ikke på nettsidene våre, sier konsulent Anne Borgen i Odeon Kino Stavan-

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway