Stavanger Aftenblad

Familien til Sunniva takker for støtten: – Savnet etter Sunniva er veldig sterkt

-

VAHAUG: Familien til Sunniva Ødegård, som ble drept natt til mandag, er takknemlig­e for all støtte og bistand og ber samtidig om å få vaere i fred sammen med sine naermeste.

«Sunniva var en sprudlende og glad jente. Hun var sosial og likte å vaere med venner. Hun fikk ofte besøk og det var vanlig at vennene samlet seg i huset. Sunniva var flink på skolen og hadde gode karakterer.

Savnet etter Sunniva er veldig sterkt og det går veldig opp og ned. Savnet og sorgen blir spesielt sterkt når vi er alene og vi får tid å tenke over alt som har skjedd. Vi holder oss mye hjemme og får besøk av venner og familie som uttrykker sin medfølelse. Vi er veldig takknemlig­e for all støtte og bistand som vi har fått fra alle, samt fra kommunens kriseteam som vi har vaert i kontakt med og som vi vet er tilgjengel­ige. Vi tenker også på de som var med på å lete etter Sunniva og vi vil takke dem for bistanden.

Pårørendek­ontakten fra politiet har også vaert til stor hjelp, og har holdt oss oppdatert med sakens utvikling. Selv om vi har fått en del svar på hva som har skjedd, håper vi på at videre etterforsk­ning til slutt vil gi oss alle svarene på hva som skjedde med Sunniva natt til mandag 30. juli.

Vi synes det er tragisk at det er en lokal ung mann som er siktet for drapet, og vi tenker også på hvordan hans foreldre må ha det nå.

Vi ber om forståelse for at vi på det nåvaerende tidspunkt har et sterkt ønske om å få vaere i fred. Vi må planlegge begravelse og trenger tiden alene, sammen med våre naermeste.»

 ??  ?? Blomster på stedet der Sunniva Ødegård ble funnet død.
Blomster på stedet der Sunniva Ødegård ble funnet død.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway