Stavanger Aftenblad

Knut Terje Rosvold 75 år

-

Stavanger IF fotball har arrangert gratis fotballsko­le for barn mellom 7-14 år fra 6.–9. august. Her har cirka 50 ivrige fotballgla­de barn deltatt og der mange av har som mål å bli profesjone­ll i utlandet en dag. Den ene er Knut Terje Rosvold, Stavanger, er 75 år i dag, mandag 13. august.

Han er født på Torgård ved Trondheim, men som liten flyttet familien til Stavanger. Etter endt skolegang fikk han jobb som ventilasjo­nsingeniør hos Norsk Viftefabri­kk i Oslo. Etter noen år kom han tilbake til Stavanger og begynte hos selskapet Billmann.

I 1973 ble han tilbudt stillingen som avdelingss­jef ved Norsk Viftefabri­kks kontor i Bergen. Både han og familien likte seg så godt der at de ble der i seks år.

Familien kom i 1980 tilbake til Stavanger, der han begynte som Regionsjef hos Alfsen og Gunderson. mer ivrig enn den andre. De har spilt fotball fra tidlig på morgenen og utover ettermidda­gen, noe som ikke har sett ut til å vaere noe problem.

Senere ble firmaet kjøpt av Norsk Viftefabri­kk, og han kom tilbake for tredje gang. I 1990 ble han ansatt som ny daglig leder i firmaet Simex, et selskap han ledet frem til 2002. Han var daglig leder i Finn Midbøe AS i perioden 2003 til 2007.

Han har sittet i sentrale verv lokalt i VVS – og sentralt i NVEF. Han har hatt ulike verv i Naeringsfo­reningen i Stavanger-regionen.

I fotballklu­bben Vidar har han vaert kasserer og formann og i 1992 ble han tildelt «Vidargutte­n» for sin innsats.

Familien har hytte på Kvitsøy, og der drar de fra tidlig på våren til langt på høsten. Den beste avkoblinge­n får han i sosiale lag på hytten og når han drar ut på sjøen for å fiske.

Han har lett for å komme i kontakt med andre og kjenner folk over hele landet.

Jubilanten er bortreist på dagen.

 ?? AMALIE ADSEN KVÅLE ?? Fra venstre: Thomas Houge Thiis, Viktor Kopperstad Cellerosi, Nora Lund Nortveit og Dina Kristine Endresen.
AMALIE ADSEN KVÅLE Fra venstre: Thomas Houge Thiis, Viktor Kopperstad Cellerosi, Nora Lund Nortveit og Dina Kristine Endresen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway