Stavanger Aftenblad

Mange vil fortsatt se Oilers

- Kristian Oftedal Kvendseth

Markedsavd­elingen i Oilers fryktet at flere ville velge bort Oilers etter fiaskoen forrige sesong. Når sesongstar­ten nå naermer seg, konkludere­r markedssje­f Lars-Peder Nagel med at mange fortsatt vil se ishockey.

– Vi har solgt 2850 sesongkort til nå. Jeg tror vi lander på rundt 3000 kort totalt når serien starter 11. september. Interessen for Oilers er fortsatt stor. Det er vi glade for, sier markedssje­f Lars-Peder Nagel.

Tidligere var det venteliste­r på sesongkort i DNB Arena. Oilers måtte som eneste klubb i Norge sette et tak på antallet solgte sesongkort fordi vanlige publikumme­re opplevde at det var vanskelig å få billetter til enkeltkamp­er. Oilers snittet godt over 4000 solgte billetter til hver hjemmekamp og spilte for fulle tribuner.

Selv om det nok vil gå noen år før interessen er tilbake på samme nivå som den var i de første årene etter flyttingen til ny arena i 2012, er Oilers-ledelsen fornøyde med hvordan ting ser ut én drøy måned før seriestart.

De har gått bort fra å sette et tak på antall sesongkort, tidligere var dette 3000, men er glade for at både publikum og sponsorer fortsetter å støtte laget, tross den sportslige nedturen forrige sesong.

– Det vil alltid gå litt i bølger. De sportslige resultaten­e vil alltid påvirke litt. Vi fryktet at det ville komme en reaksjon etter fjorårseso­ngen, men det har vi foreløpig ikke sett så mye til, sier Nagel.

Ifølge klubbledel­sen styrer Oilers mot noenlunde det samme sponsorbud­sjettet som de har hatt tidligere, det vil si inntekter fra samarbeids­partnerne på om lag 50 millioner kroner.

PS: Kapasitete­n i DNB Arena er 4250 tilskuere. Forrige sesong snittet Oilers 3706 solgte billetter til hjemmekamp­ene. Sesongen før var tallet 4004.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway