Stavanger Aftenblad

EIK smadret Vidar

- Kaare Lindboe

Det var mest Egersund på Lassa lørdag, og det er lenge siden Vidar har måttet finne seg i seks baklengsmå­l på eget gress. Gjestenes seier 6-2 var avgjort fortjent, og de siste fire målene kom i kampens siste 26 minutter. Da var det vidåpent i Vidars forsvar.

– Deilig med seier, og vel fortjente tre poeng, mente EIKs Roy Andre Miljeteig.

– Det har gått litt opp og ned for oss med en dårlig start. Men nå har vi vaert inne i en god periode, og vi sikter oss inn på topplassen. Målet vårt er å rykke opp i 1. divisjon, til OBOS-ligaen, legger han til. Så godt som Egersund spiller for tiden, kan det utmerket godt bli opprykk.

Vidar hang brukbart med i 1. omgang, selv om det spillmessi­g var et overtak til gjestene. EIK kunne gå likevel gå til pause med 2-0 etter å ha scoret 1-0 med et skudd som keeper burde ha avverget, og en ny scoring like før pause etter en utrolig tabbe i Vidar-forsvaret.

Det første kvarteret i 2. omgang var Vidars beste periode da kom to scoringer som resulterte i 2-2. Gleden i Vidar-leiren varte kun i tre minutter. Sverre Larshus Larsen ga gjestene ledelsen 3-2, og troen på poeng forsvant i Vidar-forsvaret.

Vidar møter Bryne borte i neste seriekamp. EIK, som har klatret til 3. plass på tabellen, får besøk av Brattvåg i Egersund.