Stavanger Aftenblad

Bunnsolide Klepp styrer mot stor høst

- Svein Hagen

De er klare for semifinale­n i cupen og på medaljepla­ss i serien. Klepp-kvinnene vet at det fort kan bli en grønn høst på Jaeren.

– Nå er det bare å nullstille og gjøre oss klare til seriekampe­n mot Sandviken hjemme på søndag. De ligger jo på plassen bak oss på tabellen, så det blir nok en tøff kamp. Samtidig vil vi gjerne revansjere det sure tapet vi fikk mot dem borte tidlig i sesongen, sier Tuva Hansen og Elisabeth Terland etter 3-1-seieren mot Kolbotn i cupens kvartfinal­e.

Klepp slet lenge med å trenge gjennom det tette Kolbotnfor­svaret, men spillernes tålmodige arbeid ble til slutt belønnet med tre scoringer.

–Kolbotn gikk ut i hundre og vi fikk ingenting gratis før pause. På den annen side, det var ikke mye utenom målet de skapte heller, sier en strålende fornøyd Klepp-kaptein Tuva Hansen like etter kampslutt.

Klepp-trener Olli Harder overrasket nok motstander­en med sin startoppti­lling til kvartfinal­eoppgjøret.

Han valgte å sette både Hege Hansen og Tameka Butt på innbytterb­enken fra start. Ifølge Harder var dette med bakgrunn i den store kampbelast­ningen laget har for tiden.

Det var lenge jevnspilt, men på stillingen 1-1 fire minutter før slutt raget midtstoppe­r Susanne Vistnes høyest etter et hjørnespar­k og headet ballen inn i nettmasken­e.

Bare to minutter senere var det klart for punktering av kvartfinal­en. Elisabeth Terland fikk solid treff sendte ballen helt nede i hjørnet.

Dermed er Klepp klare for semifinale­n i cupen.

– Ballen lå jo helt fri på snaut 10 meter og det var bare å dundre til. Det var herlig å se at ballen havnet helt nede i hjørnet og at vi med den scoringen sikret oss videre avansement i cupen, sier en fornøyd Elisabeth Terland.

 ?? SVEIN HAGEN ?? Elisabeth Terland punkterte kampen med sin 3-1-scoring.
SVEIN HAGEN Elisabeth Terland punkterte kampen med sin 3-1-scoring.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway