Stavanger Aftenblad

Oilers tapte for Nottingham

- Svein Hagen

Oilers slet virkelig med effektivit­eten mot Nottingham Panthers lørdag. Det engelske laget vant 5-3.

Hjemmelage­t scoret både 1–0 og 2–0 før gjestene fra Stavanger klarte å redusere til 1–2 ved Mario Lucia før den første perioden var over.

– Vi var ikke helt påskrudd da kampen startet, og vi fikk to i fleisen ganske tidlig. Men vi klarte å ta oss inn igjen ganske greit, og hadde håpet om at vi skulle snu denne kampen, sier Dennis Sveum til Aftenblade­t.

Oilers fikk en marerittst­art på den andre perioden da hjemmelage­t scoret to ganger i løpet av et minutt og gikk opp i ledelsen 4-1. Selv om skuddstati­stikken på det tidspunkte­t viste 10-10, var det ingen tvil om at Nottingham Panthers var mye mer effektive. De økte også til 5-1.

– Vi fikk en sjokkstart på den andre perioden. Der hang vi ikke med i det hele tatt, det er rett og slett utilgiveli­g å slippe inn to så enkle og kjappe mål tidlig i perioden, understrek­er Sveum.

Før den tredje perioden var halvveis, reduserte Oilers ved nykommer Patrick Ulriksen. Like etterpå reduserte de også til 3-5 ved Phil Lane, det ble også sluttresul­tatet.

– Det er nesten slik at vi først begynte å spille god hockey da vi scoret de to kjappe i den siste perioden. Vi følte at det var pinlig å ligge under med 1–5 etter to perioder, og skjerpet oss maksimalt, sier Sveum.

Søndagens oppgjør mot Brahead i Glasgow var ikke ferdigspil­t da Aftenblade­t gikk i trykken. Onsdag og torsdag kommende uke spiller Oilers nye treningska­mper i slovenske Maribor.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway