Stavanger Aftenblad

Even Sel fikk sms av Ole Hjelmhaug etter Bryne-seier

- Tore Kommedal Asheim tore.kommedal.asheim@aftenblade­t.no

Det har vaert en hektisk uke for Even Sel. Assistente­n overtok jobben som hovedtrene­r for Bryne FK etter at Ole Hjelmhaug måtte gå onsdag. Etter det har det gått slag i slag. Og Sel fikk ingen lett motstander i sin første kamp som Bryne-trener.

– Det er aldri lett med Vidar. Vi har ikke vunnet mot dem de siste fire kampene. Og det ble akkurat så intenst og tøft som jeg så for meg, sier Sel til Aftenblade­t.

Han hadde sett laget sitt ta ledelsen, miste den, ta den tilbake, og så spille med en mann mindre i store deler av 2. omgang. Det var mildt sagt en kaotisk kamp, og et klassisk lokalderby tilskuerne på Bryne stadion ble vitne til.

Men, Bryne klarte det de ikke gjorde da de spilte med 11 mot 10 i forrige kamp mot Kjelsås. De beholdt ledelsen. På tribunen satt gamletrene­r Ole Hjelmhaug.

– Jeg fikk en melding fra Ole nå rett etter kampen. Han gratulerte meg, sier Sel.

I den andre garderoben var det langt mer skuffelse å spore. Vidar er inne i en utrolig dårlig periode. Enden på visa kan vaere et nedrykk til 3. divisjon.

– Jeg er egentlig stolt av spillerne i dag. Vi burde vunnet, vi hadde så mange store sjanser. Dessverre har vi ingen skikkelige målscorere. Og det kan selvsagt vaere at det sitter litt mentalt, sier Roger Nilsen til Aftenblade­t.

Han legger til at fotball urettferdi­g.

– Fotball er marginer. Vi har ikke marginene på vår side. Og vi slipper inn noen forferdeli­ge mål. Det siste målet er jo komikveld, sukker en oppgitt Nilsen.

er

 ?? KRISTIAN JACOBSEN ?? Even Sel, i midten, fikk en knallstart som Bryne-trener. Her sammen med keepertren­er Stian Rosseland, til venstre.
KRISTIAN JACOBSEN Even Sel, i midten, fikk en knallstart som Bryne-trener. Her sammen med keepertren­er Stian Rosseland, til venstre.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway