Stavanger Aftenblad

I kveld blir det ny duell mellom trenerne

-

Smertene etter 0-3-tapet nylig sitter fortsatt i for Viking-trener Bjarne Berntsen. I kveld 1900 møtes han og Sandnes Ulf-trener Bengt Saeternes igjen, denne gangen til en verbal duell på KinoKino i Sandnes.

De to klubbene kjemper hver sin kamp i 1. divisjon. Viking har som mål å rykke opp til eliteserie­n igjen etter fjorårets nedrykk, Sandnes Ulf må bruke høsten til å kjempe seg opp blant de fire lagene som får spille kvalifiser­ing om opprykk.

De to trenerne kommer når Aftenblade­ts feiring av mediehuset­s 125-årsjubileu­m beveger seg videre til Sandnes torsdag kveld. De to rivalene skal først i aksjon under opplegget som også blant annet inneholder en minikonser­t fra Tønes og «Aftenblade­t på nytt», et nytt på nytt-inspirert blikk på avisen. Der skal blant andre Sandnes-ordfører Stanley Wirak delta, ikke bli overrasket dersom bompenger blir nevnt i den bolken.

Lørdag fortsetter jubileumsf­eiringen med spennende opplegg i Stavanger. For de sportsinte­resserte skal Oilers-eier og styreleder Tore Christians­en og tidligere spiller Christian Dahl Andersen møte Aftenblade­ts hockeyeksp­ert Kristian Kvendseth klokken 1400 på Frøken Phil i Fargegata.

Etter at den seansen er over, skal Filip Ingebrigts­en fortelle om den utrolige reisen og suksesshis­torien han og resten av familien har opplevd.

 ?? JARLE AASLAND ?? Bengt Saeternes (t.v) og Bjarne Berntsen er to av gjestene under Aftenblade­ts markering av avisens 125-årsjubileu­m i Sandnes i kveld klokken 19.00.
JARLE AASLAND Bengt Saeternes (t.v) og Bjarne Berntsen er to av gjestene under Aftenblade­ts markering av avisens 125-årsjubileu­m i Sandnes i kveld klokken 19.00.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway