Stavanger Aftenblad

Rekordene falt i fleng under Klepp 24 denne helgen

- Dag-Henrik Fosse dag.henrik.fosse@aftenblade­t.no

KLEPP: – Vi har hatt rekordstor­t publikum dette året, sier en strålende fornøyd Odd Byberg, like før dørene stenges for Klepp 24 i går ettermidda­g. Festhelgen samlet 35.000 besøkende.

Byberg er daglig leder i Klepp naeringsfo­rening som står bak arrangemen­tet, med god hjelp fra lag og foreninger, naeringsli­vet og Klepp kommune. Mange bedrifter hadde utstilling, og her var aktivitete­r både for barn og voksne.

Høydepunkt

– Til tross for styrtregne­t fredag, så møtte folk opp. Og vi taklet regnet, sier Byberg.

– Høydepunkt­et var utvilsomt besøket av statsminis­ter Erna Solberg. Hun åpnet festhelgen, og tok seg god tid til å møte folk på stedet, sier Byberg.

– Vi har hatt en festhelg både for små og store med et stor bredde der utstilling­er, tivoli, konserter og sosiale møteplasse­r var ingrediens­er på Klepp denne helgen.

Fra hele Rogaland

– I fjor hadde vi 33.000 besøkende. I år kom det 35.000 som er ny rekord. Folk kom fra hele Rogaland for å oppleve stemningen, folkelivet og vaere med på aktivitete­r og vaere sammen, sier Byberg.

Festhelgen ble første gang arrangert for 30 år siden. For noen år siden kalte vi denne helgen for «Midt på nåttå». Nå heter den Klepp 24.

 ?? JARLE AASLAND ?? Magnus Brekke Hodne (snart 10) svevde høyere enn de fleste på den spesielle trampoline-innretning­en.
JARLE AASLAND Magnus Brekke Hodne (snart 10) svevde høyere enn de fleste på den spesielle trampoline-innretning­en.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway