Stavanger Aftenblad

Kapteinen skuffet over enkle balltap

- Kaare Lindboe

FOTBALL: Spillemess­ig var Vidar godt med på notene i lørdagens oppgjør mot Arendal på Sørlandet. Men det blir for tamt i motstander­nes 16-meter, og for gavmildt i eget straffefel­t.

Da kunne det bare bli ett utfall: Nederlag, med sifrene 3-0.

– Vi er gode mellom straffefel­tene! Vi har ballen, men gir den bort - og når det skjer foran eget mål, blir det lett baklengsmå­l, sa Vidar-kapteinen Daniel Berntsen etter kampen.

Arendal var hakket bedre enn gjestene, vant fortjent 3-0 - og målene kom slik:

1-0 kom på Vidars venstre side da det var mye ledig bane etter ni minutter. 2-0 kom på samme side og samme måte, og ved samme spiller, Fabian Ness. 3-0 kom bare få minutter før full tid, denne gang ved Pape Diouf. Et enkelt skudd traff en Vidarforsv­arer, ballen endret retning, og Vidarkeepe­ren var utmanøvrer­t. På stillingen 1-0 hadde Vidar en ball i nettet, men dommeren annullerte for offside.

Vidars store sjanse i kampen hadde Ingvald Sandvik Halgunset etter 68 minutter. Han fikk ballen inne i 16-meterfelte­t, og plasserte skuddet høyt oppe i motsatt hjørne. Men Arendals keeper, Grzegorz Flasza, avverget med en feberredni­ng.

Vidar er i en vanskelig, om enn ikke umulig, situasjon. Neste hjemmekamp blir mot lederlaget Skeid.– Lederlag har vi slått på Lassa før, og skal gjøre det igjen, sier Daniel Berntsen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway