Stavanger Aftenblad

Egersund tapte på overtid, håper fortsatt på opprykk

- Kjell Åvendal

Det så ut til å gå mot uavgjort 1-1 i toppkampen mellom Skeid og Egersund i Oslo, men tre minutter på overtid klarte Skeids innbytter Mustafa Hassan Ahmad å krangle ballen over mållinja etter et hjørnespar­k og avgjøre kampen til hjemmelage­ts fordel.

– Det er noe av det sureste jeg har vaert med på i fotball, sier Egersunds trener Ojan Bijan etter kampen:

– Typisk nok taper vi på en situasjon der Skeid kriger ballen i mål. Og det er manglende kriging vi taper på. De kriger oss i senk, og i stedet for å gå i duellene blir vi stående og se på at Skeid tar ballen ned gang på gang. Det er ikke slik jeg kjenner dette laget, og derfor er jeg skuffet. Selv om det selvsagt var en veldig hard og vanskelig bane å spille på. Men det var likt for begge lag, sukker han.

– Vi slipper inn to baklengs på dødballer. Det har jeg ikke ord for akkurat nå, sier trener Bijan: – Men offensivt fikk vi det heller ikke til å stemme i dag. Vi driver med individuel­le ting, og mangler totalt samhandlin­g, bortsett fra små perioder der vi triller ball og setter Skeid under press. Men totalt sett var dette en utrolig skuffende opplevelse. Både fordi vi tapte på overtid og fordi vi slett ikke gjorde noen god kamp.

–Er så opprykksto­get sporet av?

– Nei. Vi har hele tiden hatt fokus på en kamp om gangen, og det skal vi fortsette med. Tapet i dag forandrer ingen ting på vår målsetning om å vaere med i toppen, avslutter han.

Et direkte opprykk kan synes vanskelig nå for Bijans «tigre». Med seks kamper igjen å spiller ligger Skeid nå åtte poeng foran. Da kan det virke mer realistisk å kjempe om kvalifiser­ingsplasse­n.

 ?? JON INGEMUNDSE­N ?? Daniel Berntsen lever med nedrykkssp­økelset hengende over seg. Her fra et tidligere oppgjør.
JON INGEMUNDSE­N Daniel Berntsen lever med nedrykkssp­økelset hengende over seg. Her fra et tidligere oppgjør.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway