Stavanger Aftenblad

Debuterte med foten i vinkel

- Ola Fintland ola.fintland@aftenblade­t.no

VOLLEYBALL: Da Eivind Andersen debuterte for volleyball­herrene til Randaberg, gikk det alvorlig galt med ankelen. Treneren har aldri sett en lignende skade.

– Jeg har aldri sett en slik skade før og var sikker på at hele foten var knust. Han hadde veldig vondt, men var ved bevissthet hele tiden, sier Tor Ragnar Gilje, som er trener for herrelaget til Randaberg i volleyball.

Skaden oppsto da Eivind Andersen skulle lande etter at han hadde vaert oppe for å smashe ved nettet i et angrep mot slutten av tredje og siste sett i helgens tradisjons­rike Vestcup.

– Han var litt i ubalanse og landet på foten til en lagkamerat. Vi så med en gang at noe var alvorlig galt og at foten sto helt i vinkel, sier Gilje.

Andersen kommer fra distriktet, men har de siste årene spilt volleyball i Canada og Tyskland.

Treneren har aldri før sett en lignende skade.

– Foten var rett og slett brukket ut av ledd, sier Gilje.

Det var både lege og fysioterap­eut til stede i Randabergh­allen, og ambulanse ble også tilkalt. Før Andersen forlot hallen, klarte Jon M. Jarning, lege og spiller på TIF Viking, å knekke ankelen på plass i mer normal stilling.

Randaberg hadde allerede avgjort kampen og ledet 2–0 i sett på det tidspunkte­t skaden skjedde. Men lagene spilte et ekstrasett for å gi spilletid til flere spillere og for treningens skyld.

– Det er aldri kjekt når en slik skade oppstår, men vi håper at det går bra, sier Gilje.

 ?? PER THIME ?? Eivind Andersen var uheldig da han skulle lande etter en smash ved nettet. Slik så foten ut etter den uheldige landingen.
PER THIME Eivind Andersen var uheldig da han skulle lande etter en smash ved nettet. Slik så foten ut etter den uheldige landingen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway