Stavanger Aftenblad

Mann pågrepet etter knivstikki­ng på Naerbø

- Eivind Aarre Cornelius Munkvik Birgitte Flote birgitte.flote@aftenblade­t.no

POLITIJAKT: En mann i 20-årene ble i går knivstukke­t på Naerbø, og fraktet til SUS i luftambula­nse. I løpet av ettermidda­gen pågrep politiet den antatte gjerningsp­ersonen i Pedersgata i Stavanger.

Like etter klokka 13.00 onsdag meldte operasjons­leder Victor Jensen i Sør-Vest politidist­rikt følgende:

– Vi fikk melding fra helse om at det var fraktet en person med skader fra knivstikk til legekontor på Naerbø. Vi har ikke fått avhørt vedkommend­e, siden han ble fraktet bort før vår patrulje var på plass.

Holdt igjen toget Gjerningsp­erson var på dette tidspunkte­t ikke kjent. Store politistyr­ker var ute og forsøkte å finne både åsted og gjerningsm­ann. Toget mellom Naerbø og Bryne ble også på et tidspunkt holdt igjen, og gjennomsøk­t av politiet. Ingen aktuell mistenkt var ombord i toget, og det fikk kjøre videre like etterpå.

Pågripelse i Stavanger

Ved 14.50-tiden pågrep politiet en mann i 20-årene i Pedersgata i Stavanger sentrum, opplyser Victor Jensen. Mannen har status som siktet.

– Vi har ingen opplysning­er som tyder på at det har vaert andre involverte, sier Jensen.

Tirsdag kveld rykket politiet ut med skjold og våpen etter knivstikki­ng i Stavanger sentrum. Politiet vet foreløpig ikke om det kan vaere sammenheng mellom de to episodene.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway