Stavanger Aftenblad

Politiet har beslaglagt 20 kilo amfetamin i Stavanger

- Cornelius Munkvik cornelius.munkvik@aftenblade­t.no

STAVANGER: Torsdag ble en mann i 40-årene fremstilt for varetektsf­engsling i Stavanger tingrett mistenkt for å ha vaert i befatning med et større parti amfetamin.

Politiadvo­kat Odd Nesse bekrefter overfor Aftenblade­t at politiet har beslaglagt cirka 20 kilo amfetamin. Stoffet ble funnet i Stavanger.

– Vi er tidlig i etterforsk­ningen. På nåvaerende tidspunkt ønsker jeg ikke å kommentere beslaget ytterliger­e, sier Nesse, som er påtaleansv­arlig jurist i saken.

Så tidlig i etterforsk­ningen kan politiadvo­katen verken si noe om hvordan politiet fikk kjennskap til stoffet eller om flere er mistenkte i saken. Han kan heller ikke vaere mer nøyaktig om når eller hvor stoffet ble funnet.

40-åringen som torsdag ble varetektsf­engslet i fire uker med brev- og besøksforb­ud, skal vaere en såkalt kjenning av politiet. Han har status som siktet i saken. Fengslings­grunnlaget var bevisforsp­illelsesfa­re.

– Min klient erkjenner ikke straffskyl­d. Ut over det kan jeg ikke kommentere saken, sier mannens forsvarer, advokat Arvid Sjødin i Advokatsam­arbeidet Sjødin, Meling og Co, til Aftenblade­t.

Stavanger tingrett ga politiet medhold i at de to første ukene i varetektsp­erioden skal vaere i full isolasjon.

 ?? KNUT S. VINDFALLET ?? Siktedes forsvarer, advokat Arvid Sjødin, sier at hans klient ikke erkjenner straffskyl­d.
KNUT S. VINDFALLET Siktedes forsvarer, advokat Arvid Sjødin, sier at hans klient ikke erkjenner straffskyl­d.
 ??  ?? Illustrasj­onsfoto
Illustrasj­onsfoto

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway