Stavanger Aftenblad

Sandnes Ulf kan møte storebror til kvalik

- Ingvild Lygren ingvild.lygren@aftenblade­t.no

FOTBALL: Scenarioet hvor Viking og Sandnes Ulf møtes t il kvalifiser­ing etter sesongen kan fort bli til virkelighe­t.

Dersom Sandnes Ulf kaprer sjetteplas­sen skal de spille kvalifiser­ingskamp mot laget som ender på tredjeplas­s – der Viking ligger nå. Sandnes Ulf er to poeng bak sjetteplas­sen, men trener Bengt Saeternes mener det fortsatt er litt tidlig å snakke om hvem de kan møte i en eventuell kvalifiser­ing.

–Møter vi Viking blir det knalltøft, men det vil ikke bli som kampen i vår, sier Saeternes og sikter til 2-5-tapet 16. mai mens han studerer spillerne som er i gang med de siste forberedel­sene til søndagens oppgjør på hjemmebane.

Sandnes Ulf har hatt en tøff sesong, men det har begynt å løsne for de lyseblå som har spilt seks kamper på rad uten tap. Saeternes mener det er et helt annet lag som springer på banen foran ham nå enn det var da de ble knust av Viking for fem måneder siden.

Søndag spiller Sandnes hjemme mot Sogndal. Venstrebac­k Bjørnar Holmvik sier at laget må vinne og beskriver Sogndal som et fysisk og robust lag som det alltid er tøft å møte.

– Vi er i en god flyt nå, men jeg har en følelse av at vi fortsatt kan bli bedre på hjemmebane. Vi er bra, men ikke bra nok. Jeg håper at vi blir så trygge at vi alltid tar tre poeng hjemme, sier han.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway