Stavanger Aftenblad

Kampfakta

- Kjell Åvendal

y Postnordli­gaen avdeling 2 y Egersund - Nardo 2-2 (2-0) y Idrettspar­ken, 558 tilskuere y Dommer: Andre Arnholt (Østsiden Askøy FK) y Gule kort: Stian Sleveland, Bubacarr Sumareh, Marius Andersen, alle Egersund - Amund Bollingmo Vingelen og David Erik Strandin, begge Nardo y Rødt kort: Kim Robert Nyborg, Egersund Etter en greitt gjennomfør­t første omgang ledet Egersund 2-0 over Nardo. De fleste regnet med at andre omgang ville bli en tur i parken, men når også spillerne gikk utpå banen etter pausen med den innstillin­gen måtte det gå galt. Etter noen minutter med hodeløs fotball fra hjemmelage­ts side stod det 2-2. Egersund fikk så Kim Robert Nyborg utvist senere i omgangen, og i det hele tatt ble det en fryktelig nedtur for hjemmelage­t, som kan oppleve at de to tapte poengene kan koste dem kvalikplas­sen.

En ordknapp Ojan Bijan var tydelig preget av skuffelse etter

kampen: - Jeg har egentlig ikke ord for hva vi har sett. Egentlig spilte vi en dårlig første omgang, men ledet allikevel 2-0. Vi forsøkte å ha fokus på å vaere konsentrer­te også etter pause, men så ødelegger vi alt vi har bygget opp i første omgang med sju horrible minutter. Jeg har ikke ord, egentlig, sier han

4-0 i målsjanser og 5-0 i hjørnespar­k sa sitt om hvordan første omgangen hadde vaert, men så skrudde hjemmelage­t fullstendi­g av. Totalt sett en fryktelig skuffende ettermidda­g for både supportere og spillere