Stavanger Aftenblad

José Mourinho har fortsatt støtte fra klubbledel­sen

-

PREMIER LEAGUE: Etter den sårt tiltrengte 3-2-seieren over Newcastle insisterer Manchester United-manager José Mourinho på at han har støtte fra klubbens ledelse.

Opptakten til lørdagens kamp var alt annet enn god for den portugisis­ke manageren. United hadde spilt fire kamper uten å vinne, og avisen Daily Mirror hevdet at Mourinho kom til å få sparken i helgen uavhengig av resultat mot Newcastle.

Har støtte

Den opplysning­en stemte ikke, noe Mourinho var glad han fikk vite før kampen.

– Alle de som leser avisene og er på sosiale medier, trodde kanskje at jeg ville vaere borte nå. Hvis jeg ikke hadde fått en SMS fra styret om at jeg ikke skulle lese avisene, så ville jeg også ha blitt overbevist om det, sier United-manageren, ifølge nyhetsbyrå­et AFP.

Han var ikke nådig i sin omtale av sine kritikere i den britiske pressen.

Kom under

– Jeg er 55 år, og dette er første gang i fotballen jeg har sett en slik heksejakt. Jeg er voksen, jeg kan takle det. Men det synes klart at noen av spillerne, selv om det ikke er de som blir jaktet på, ikke har taklet det så godt, sa Mourinho like etter kampen.

United kom tidlig under 0-2 mot bunnlaget Newcastle, men en svaert god annenomgan­g snudde alt på Old Trafford. Det gir muligens Mourinho litt arbeidsro inn i den kommende landslagsp­ausen.

 ?? PHIL NOBLE, SCANPIX ?? José Mourinho fikk tekstmeldi­ng med tillit.
PHIL NOBLE, SCANPIX José Mourinho fikk tekstmeldi­ng med tillit.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway