Stavanger Aftenblad

KrF, bli med oss i regjering!

- Kjartan Alexander Lunde Leder av Rogaland Venstre

POLITIKK: Blir dere med så kan vi sammen få en enda mer sentrumsor­ientert regjering som leverer grønnere og rausere politikk.

Venstre og KrF har fått til mye sammen i samarbeide­t med regjeringe­n i forrige valgperiod­e. Nå som Venstre har gått inn i regjeringe­n har vi fått en mer sentrumsor­ientert regjering som leverer grønnere og rausere politikk.

Sammen har Venstre og KrF kjempet for tidlig innsats for de som trenger det mest, for en sterk, offentlig skole som gir alle barn muligheter til å lykkes i livet, og bekjempels­e av barnefatti­gdom.

Sammen har Venstre og KrF fått til storsatsin­g på å skape konkrete løsninger som reduserer klimagassu­tslippene – både i Norge og internasjo­nalt.

Sammen har Venstre og KrF fått gjennomsla­g for tiltak som gjør det enklere å skape gode og trygge arbeidspla­sser, og vaere selvstendi­g naeringsdr­ivende i Norge.

I forhandlin­gene med Høyre og Frp fikk Venstre betydelige gjennomsla­g i Jeløya-erklaering­en.

Vi har hele tiden hatt en god og konstrukti­v tone mellom oss. Den samme gode og konstrukti­ve tonen vil KrF bli møtt med hvis dere blir med oss inn i Erna Solbergs regjering.

Statsbudsj­ettet som er foreslått av regjeringe­n sist uke med Høyre, Frp og Venstre er et raust og grønt budsjett for framtida. Det viser at Venstre har bidratt til at det er blitt en mer sentrumsor­ientert regjering. KrF, bli med oss i regjering, så kan vi sammen få en enda mer sentrumsor­ientert regjering som leverer grønnere og rausere politikk.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway