Stavanger Aftenblad

Her er Sandnes Ulfs førstevalg

- Egil Ø. Naerland egil.naerland@aftenblade­t.no Ingvild Lygren ingvild.lygren@aftenblade­t.no

FOTBALL: Sandnes Ulf har tre av 1. divisjons beste målmenn. Alt tyder på at Egil Selvik blir hentet hjem som førstevalg neste sesong.

21-åringen fra Ganddal har imponert under sitt låneopphol­d i Nest-Sotra, Obosligaen­s beste etter flere eksperters mening, og så god at klubber i eliteserie­n har lagt ut åte. Det bekrefter Selvik overfor Aftenblade­t.

– Jeg kjenner til interessen, medgir han og skryter av oppholdet i Nest-Sotra. Han har fått akkurat den utviklinge­n han søkte da han før sesongen kjente at ett år til på benken i Sandnes Ulf og spill i 4. divisjon ikke ville vaere utfordrend­e nok.

– Jeg har kontrakt med Sandnes og er innstilt på å returnere, men er avhengig av tillit og spilletid for å utvikle meg videre, sier Selvik.

Tidlig i vår la Sandnes Ulf en plan: y Egil Selvik på utlån til Nest-Sotra for å få erfaring.

Saku-Pekka Sahlgren førstekeep­er for gjennom en ny sesong overbevise klubber på høyere nivå om at han ville vaere en god investerin­g for dem og et godt salg for Sandnes Ulf. y Begge med kontrakt ut

2019.

Planen lyktes bare halvveis. y Sahlgren ble korsbåndsk­adet før én omgang av årets første seriekamp var spilt. Siden har finnen gjort alt annet enn å spille fotball. Han er tidligst klar et stykke inn i 2019, kanskje ikke en gang til seriestart. y Egil Selviks utlån har lykkes helt og fullt. 21-åringen har spilt 26 av 27 seriekampe­r fra start for Nest Sotra, og har bare 36 baklengs på et lag som har gjort det overrasken­de godt.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway