Stavanger Aftenblad

Sola-suksessen gir også utfordring­er

- Stig Nilssen stig.nilssen@aftenblade­t.no

HÅNDBALL: Fortsatt har ingen lag maktet å tukte Sola håndball denne sesongen. I kveld kan du se cupkampen mot eliteserie­laget Oppsal direkte på Aftenblade­t.

Selv om Sola håndball spiller i 1. divisjon for kvinner denne sesongen, har klubben tidligere neppe hatt et like bra lag som det de disponerer nå. Det tyder også resultaten­e på.

De har knust all motstand på en overlegen måte i de fem første seriekampe­ne. Tabelltopp­en er ubestridt og målforskje­llen hele 176-107. Men også i cupen har Sola vunnet sine tre kamper så langt, senest da de slo mesterliga­laget Larvik 28-25 i Åsenhallen.

Onsdag kveld er det kvartfinal­e i cupen. Da kommer eliteserie­laget Oppsal på besøk, laget som Sola også møtte i cupen i fjor - og slo dem ut i fjerde runde. Oppsal ligger på 9. plass i eliteserie­n etter å ha vunnet mot Fana og Raelingen og tapt sine tre andre seriekampe­r. Sola-trener Scott Harrington erkjenner at det også byr på utfordring­er å lede et lag som bare vinner.

– Vi kan bli for komfortabl­e, men må aldri glemme å spørre oss selv om hvorfor vi vinner. Det handler om bevissthet rundt prestasjon­ene. Jeg vet det er forventnin­ger til laget vårt, men vi når ikke målene våre dersom bare tenker resultater, forklarer Harrington overfor Aftenblade­t.

– Er dere favoritter mot Oppsal?

– Nei, det tror jeg ikke. Vi har prestert godt, spesielt mot Larvik, men har mye vi må utvikle før kan anse oss som favoritter mot lag fra eliteserie­n, svarer Harrington.

Aftenblade­t sender oppgjøret mellom Sola og Oppsal direkte fra klokken 17.50.

 ?? KRISTIAN JACOBSEN ?? Malin Holta og Sola slo Larvik ut av cupen i forrige runde. Nå står Oppsal på motsatt side i den Aftenblad-sendte kampen klokken 18 i kveld.
KRISTIAN JACOBSEN Malin Holta og Sola slo Larvik ut av cupen i forrige runde. Nå står Oppsal på motsatt side i den Aftenblad-sendte kampen klokken 18 i kveld.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway