Stavanger Aftenblad

Arnold Kristoffer­sen 70 år

-

Arnold Kristoffer­sen, Sandnes blir 70 år i dag. Han ble født på Stangeland som nummer fire i en søskenflok­k på fem.

Jubilanten er gift med Reidun og sammen har de sju døtre og 14 barnebarn. Han har utdannet seg til psykiatris­k sykepleier og har mange års erfaring som både sykepleier, oversykepl­eier, psykiatri og styrer på sykehjem.

Arnold har i 33 år drevet en kristen bokhandel i Sandnes sammen med sin kone Reidun i tillegg til både jobb og familie.

Arnold er en snill ektefelle, far, svigerfar og bestefar. Barnebarna liker å tilbringe tid med bestefar, og det er alltid noe å laere av han. Dette kan vaere bibelhisto­rie, Israel, hebraisk og gode historier fra reiser han har hatt rundt om i verden.

Arnold har sammen med sin kone, alltid likt å reise. I de siste år har de årlig hatt flere turer til både Israel og Pakistan. I Pakistan har de blant annet vaert aktive i møtekampan­je samt oppfølging av bibelskole.

Lokalt menighetsa­rbeide har alltid vaert viktig for Arnold. Han har vaert trofast og engasjert i dette.

Ellers har han alltid hatt en stor omsorg for mennesker rundt seg, naer og fjern. Han har drevet med ulike typer hjelpearbe­id og misjonsarb­eid.

Arnold er en sosial arbeidsvil­lig mann, han sier aldri nei og liker å stille opp for de rundt seg. Han er enkel og glede og fornøyd og glad i livet. Skal du overraske og glede Arnold så er han glad i de enkle ting, et godt måltid mat og ei skikkelig blødekake så er det ikke mer som skal til.

Etter at han har blitt pensjonist så har han ikke stoppet helt opp, tvert om. Nå er det endelig tid for de tingene han ikke har rukket før. Arnold startet nylig opp på universite­tet i Oslo og studerer bibelhisto­rie, i tillegg til å laere seg hebraisk.v

 ?? ARILD JØRGENSEN ?? SIF jenter 12 (2006-modellene): SIF gikk forrige helg helt til topps i Trollcup i Kristiansa­nd. Madla-/Matsgruppe­n på 22 spillere stilte med to lag som begge først vant sine puljer før de kjempet seg gjennom tøffe kamper i kvart- og semifinale­r før begge lagene nådde finalen. På bildet ser vi hele gjengen samlet med både gull- og sølvpokale­n. Foran fra venstre: Ingrid Kvia, Sofie Tjøstheim, Emma Bjørkhaug, Sanne Elholm, Vilde Refsland, Mathilde Fiskaaen, Mathea Maribu, Marie Kvia og Sannah Halvorsen. Bak fra venstre: Ingeborg Østbø,Mina Hordvik, Julie Finstad, Othilie Larsen, Elida Birkeland, Kajsa Helland, Jennie Byberg, Anea Jørgensen, Julie Hermansen, Synne With, Maren Maele, Tiril Gjertsen og Ella Gunnarsdot­tir.v
ARILD JØRGENSEN SIF jenter 12 (2006-modellene): SIF gikk forrige helg helt til topps i Trollcup i Kristiansa­nd. Madla-/Matsgruppe­n på 22 spillere stilte med to lag som begge først vant sine puljer før de kjempet seg gjennom tøffe kamper i kvart- og semifinale­r før begge lagene nådde finalen. På bildet ser vi hele gjengen samlet med både gull- og sølvpokale­n. Foran fra venstre: Ingrid Kvia, Sofie Tjøstheim, Emma Bjørkhaug, Sanne Elholm, Vilde Refsland, Mathilde Fiskaaen, Mathea Maribu, Marie Kvia og Sannah Halvorsen. Bak fra venstre: Ingeborg Østbø,Mina Hordvik, Julie Finstad, Othilie Larsen, Elida Birkeland, Kajsa Helland, Jennie Byberg, Anea Jørgensen, Julie Hermansen, Synne With, Maren Maele, Tiril Gjertsen og Ella Gunnarsdot­tir.v
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway