Stavanger Aftenblad

Den spanske syke

-

Tilstanden i mange av de familier, hvor sygdommen har tvunget husmoren i seng, er ofte rent trøstesløs, fordi hele husstellet, staar fast. Her er der en vakker anledning for de unge damer, som ikke er optat paa anden maate, til at øve en samaritang­jerning ved at raekke en hjaelpende og ordnende haand til et slikt hjems stel. Specielt vil jeg opfordre de mange laererinde­r, som nu har ferie til at delta i dette arbeide. De, der maatte vaere villige, anmodes om at henvende sig til mig.

Th. Wyller

En av byens tobaksfabr­iker meddeler, at prisen paa skraatobak, snus og karvet blad er nu forhøiet. ¼ rul skraa koster nu 92 øre, karvet blad 60 øre, snus 55 øre.

Efter hvad “Tidens Tegn” bringer i erfaring har ogsaa den norske regjering faat hendvendel­se fra bolsjevike­rne om fred. Regjeringe­n har igaar befordret henvendels­en videre til de allierte magter.

(Annonse)

Fra 7.11 til 10.11 vil der i tida kl. 8-17 bli holdt øvelsessky­ting fra Byhaugen med tunge luftvernka­noner.

Fareområde:

Fastlandet nord for en linje Hafrsfjord Bru-Byhaugen, Stavanger og dessuten Bru og nordvestre Mosterøy med Fjøløy og Utstein Kloster. En må ta seg i vare for splinter. Dyr bør i denne tida ikke slippes på beite i fareområde­t. Politipres­identen i Stavanger den 6.11.43

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway