Stavanger Aftenblad

– Omgitt av rovdyr

-

STAVANGER: Advokatfir­ma Torstrup AS har et klart mål om å bli det største uavhengige advokatfir­maet i Stavanger. Veksten tyder på at det skjer allerede neste år.

– Det er knallhard konkurrans­e i bransjen. Men vi er trygge på at veksten vår fortsetter, og i år tror jeg omsetninge­n vår blir ca 37 millioner kroner, sier advokat Odd Rune Torstrup til Aftenblade­t.

Han forteller at andre advokatfir­maer ukentlig gjør framstøt for kapre klientene deres.

Han forteller at man naermest daglig opplever at andre advokatfir­ma prøver å overta klientene deres, enten det er i det sivile markedet eller i straffesak­er.

– Vi opplever å vaere omgitt av rovdyr, sier Torstrup.

Lerum styrer

Selv om Odd Rune Torstrup er den som har gitt navn til selskapet, og som er styreleder, er det 37 år gamle Kristoffer Lerum som er daglig leder.

De to leder et selskap med 17 advokater, inkludert åtte partnere. Til sammen er de 20 ansatte, og i vekst.

– Vi skal ansette fire advokater eller fullmektig­er i høst. Dersom vi finner de rette, sier Torstrup.

– Vi er i oppstartsf­asen. Det var en ny begynnelse for firmaet da vi flyttet hit til «Hermetikke­n» i mai 2016, sier Kristoffer Lerum.

Han hadde erfaring fra de store advokatfir­maene Kluge og Schjødt AS da han gikk inn som partner hos Torstrup i januar 2016.

Siden har profilerte advokater som Anne Kroken (strafferet­t) og Kjersti Gjellesvik (familieret­t) kommet til Torstrup med betydelige portefølje­r og dermed omsetning. Christian Tunge er assosiert partner, både siviløkono­m og jurist.

Mest strafferet­t

De fleste forbinder Odd Rune Torstrup med rollen som forsvarsad­vokat i straffesak­er. Han har vaert advokaten til utallige tiltalte, og i mange profilerte saker både lokalt og nasjonalt.

Nå er tanken å skape et advokatfir­ma som favner om det meste, alt fra strafferet­t til barneog familiesak­er til forretning­sjus.

– Nå har vi svaert dyktige folk innen alle disse fagfeltene. Av de fire som nå ansettes, skal to jobbe med familieret­t og to vaere spesialist­er på eiendom, altså

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway