Stavanger Aftenblad

Ingrid Oftedal Gjesdal 70 år

-

Ingrid Oftedal Gjesdal, Klepp, er 70 år 12. november.

Hun er gift med Aage. Hun har to barn, to svigerbarn, to bonusbarn og fire barnebarn. Jubilanten er opprinneli­g fra Sandnes, men har nå bosatt seg på Klepp, noe hele familien setter stor pris på.

Ingrid er svaert aktiv i Folkedansm­iljøet og er instruktør både i Klepp leikarring og i Sandnes Folkedansl­ag. Hun bidrar også i det landsomfat­tende ungdomspro­sjektet Bygda dansar, Rogalender.

Hun har et aktivt sosialt liv og trives godt med det, men når anledninge­n byr seg slapper hun godt av på hytta på Haga eller i Sirdal.

Ingrid er ei stå på dame – og hun tilbyr seg så gjerne enten det gjelder barnevakt, komme med ei kake, stille opp for foreldrene eller å hjelpe til med noe annet praktisk.

Ingrid har jobbet de siste yrkesaktiv­e årene som leder av lønningsav­delingen til Sandnes kommune og har hatt fine år sammen med dyktige kollegaer. Hun har nylig blitt pensjonist, men har fortsatt noen små prosjekt for dem.

70-årsdagen blir først feiret sammen med familie og venner, og jubilanten er veldig spent på hva som skal skje, da hele feiringen er delegert til mann og døtre (det blir bra!) og deretter har hun og Aage invitert barn og barnebarn med seg på langtur i julen. Alle gleder seg til fantastisk­e opplevelse­r sammen med en sprek jubilant.

 ??  ?? To av medarbeide­rne i PS Håland Rør AS, har vaert ansatt i 25 år og ble dermed hedret av bedriften. Fra venstre Roger Lerbrekk, daglig leder, Per Sigve Håland ,25 års ansiennite­t, Anne Laila Håland, 25 års ansiennite­t, og ordfører i Time kommune, Reinert Kverneland.
To av medarbeide­rne i PS Håland Rør AS, har vaert ansatt i 25 år og ble dermed hedret av bedriften. Fra venstre Roger Lerbrekk, daglig leder, Per Sigve Håland ,25 års ansiennite­t, Anne Laila Håland, 25 års ansiennite­t, og ordfører i Time kommune, Reinert Kverneland.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway